Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Za one dubljeg džepa

Jacuzzi u boravku sa staklenim stijenama: Zavirite u luksuzni zagrebački penthouse!

Luksuzni penthouse na Maksimiru
Foto: Njuškalo.hr
1/6
13.02.2014.
u 11:37

Na 10 malih stanova od 40-ak kvadrata proda se jedan veći od 70 kvadrata, dok se na 20 malih stanova proda jedan ekskluzivni, poput luksuznog penthousa na Maksimiru.

Broj neprodanih stanova u Hrvatskoj se, prema procjenama, popeo na čak 20 tisuća, a u prvih šest mjeseci prošle godine prodano je samo tisuću novih stanova.

No, dok se najviše traže mali stanovi, potražnje ima i za skupocjenim izdanjima. Onima koji su željni luksuznijeg doma za oko bi mogao zapeti oglas za zagrebački luksuzni penthouse objavljen na Njuškalu.

Troipolsobni stan od 152 četvorna metra nalazi se u stambenoj zgradi izgrađenoj 2008. godine u Ulici Klanjčić na Maksimiru, kompletno je namješten i luksuzno opremljen. Sastoji se od velikog dnevnog boravka koji je u staklenim stijenama s električnim vanjskim roletama. Posebno je zanimljiv jacuzzi u dnevnom boravku. Tu je i kamin, senzorske tende, dvije spavaće sobe, dvije kupaonice (jedna s kadom, druga s tušem i saunom). Stan se grije kaminom, ima fan collere s grijanjem i hlađenjem, a u kupaonicama ima podno grijanje.

Ispred stana, koji ima terasu veliku 35 četvornih metara, natkriveni je i osvijetljeni parking te rampa na daljinski. Cijena? Oko tri milijuna kuna.

Kako doznajemo u agenciji Bonus nekretnine, na 10 malih stanova od 40-ak kvadrata proda se jedan veći od 70 kvadrata, dok se na 20 malih stanova proda jedan ekskluzivni, kao što je spomenuti penthouse na Maksimiru.

– Najviše se traže manji i povoljniji stanovi koje uglavnom kupuju mladi i starije generacije. Osim veličine i cijene, kupcima je vrlo važna i lokacija – rekla je za Večernji list Ljiljana Vukelić, direktorica agencije Bonus nekretnine.

Dodala je da je među prioritetima pri prodaji/kupnji stana parkirališno mjesto, a važno je i ima li zgrada dizalo. Ako se stan nalazi iznad drugog kata, a zgrada nema dizala, cijena mu je manja.

Kad su u pitanju popularni kvartovi u Zagrebu, Vukelić ističe Maksimir i Trešnjevku. – Trešnjevka je popularna jer je blizu mnogim fakultetima. Popularan je i Centar, no tamo je problem parkirališno mjesto i što su stanovi uglavnom veliki.

Što se današnjih kupaca tiče, njih je, kažu nam iz agencije, teško zadovoljiti. – Oni znaju što žele i koliko žele platiti. Oni koji imaju novca žele platiti, ali zato i puno toga traže – zaključuje Vukelić.

Foto: Njuškalo.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije