Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Milanović u Garešnici

'Nema povratka na staro, a za to je potrebna kvalitetna i nekorumpirana Vlada poput SDP-ove'

Zoran Milanović
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
22.03.2015.
u 14:15

- Mi smo spremni izaći pred građane već u ovom trenutku i položiti račune za svoj rad - poručio je Milanović na izvještajno konvenciji SDP-a bjelovarsko-bilogorske županije održanoj u Garešnici

- Svi mi koji se bavimo ovim poslom nemamo prava na izgovore za eventualne promašaje. Krivce ne smijemo tražiti u drugima, crkvi ili drugoj vjeri, već u sebi. Kritike kojima smo izloženi moramo otrpjeti, jer je to takav posao. Ove godine se vide prvi rezultati našeg rada, jer nam je trebalo dugo vremena da ispravimo zatečeno stanje. Mi smo stranka lijevog centra koja štiti one slabije - izjavio je premijer Zoran Milanović na izvještajno konvenciji SDP-a bjelovarsko-bilogorske županije održanoj u Garešnici.

Milanović je naveo kako je vlada zamrznula tečaj švicarca i da su time pokazali da nitko nije nedodirljiv, pišu 24sata. - Tim potezom banke će ostvariti manju dobit, a to znači ujedno i manji porez za državu, jer je to sve zatvoreni krug. Mi nismo poput onih s ekstremne ljevice koji zagovaraju druga rješenja, jer su ona suprotna današnjim civilizacijskim normama. Isto tako desnica sve osporava i vulgarizira. Mi smo spremni izaći pred građane već u ovom trenutku i položiti račune za svoj rad. Borit ćemo se svim silama, jer je socijaldemokracija jedini pravi izbor - poručio je Milanović.

Poručio je kako nema povratka na staro, a za to treba karakterna, kvalitetna i nekorumpirana Vlada poput SDP-ove. - Ako je netko ekstremno bogat onda ga treba oporezovati kako bi se smanjile razlike, jer je on da bi do toga došao koristio resurse svih nas. Ali mu omogućiti da i dalje ostane bogat, jer se tako ide prema društvu koje je bogato – rekao je Milanović koji se u Garešnici osvrnuo i na monetizaciju autocesta. - Imamo više kilometara autocesta nego duplo veće države od nas. Za to je trebalo hrabrosti, vizionarstva ali i drskosti i sada bi to trebali naplatiti, jer kroz monetizaciju nitko neće narolati autoceste i odnijeti - rekao je premijer Milanović.

>> Premijer nikad neće oprostiti Kolindi što mu je preotela Angelu Merkel

Ključne riječi

Komentara 264

DS
dr.sc.pomoćni bagerist
14:41 22.03.2015.

kaže on "kvalitetna vlada poput SDP-ove"??? povraća mi se od ovih laži!!!!

BA
balic
14:42 22.03.2015.

On ,nas premijer prica o postenom SDP/u:Zlatar.V.i njen zamjenik,Sabo ,Merzel HZ.uhljebi rodjaka on nas premijer,uhljebi prijatelje,stranka uhljeba i ljudi ruku u pekmezu prica o postenju,dalje mi se ne nabraja.Drugi ce promjenit boju lica on je vec naviko sam sebe lagat.

Avatar Karl_Habsburg
Karl_Habsburg
14:21 22.03.2015.

Padaju Grimmove bajke. Opet.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije