Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROGNOZA

Snijeg moguć i u nižim predjelima, Meteoalarm izdao žuto upozorenje

snijeg
Foto: ilustracija
11.01.2015.
u 13:34

Zapuhat će umjeren i jak sjeverni i sjeveroistočni vjetar, a na sjevernom i srednjem Jadranu bura i sjeverni vjetar

Danas bi gorska područja u Hrvatskoj trebao zabijeliti snijeg, a moglo bi ga biti i u nižim predjelima.

Kako stoji u prognozi Državnog hidrometeorološkog zavoda, očekuje se umjereno do pretežno oblačno vrijeme s mjestimičnom kišom, a uz pad temperature zraka u gorju snijegom uz stvaranje tanjeg snježnog pokrivača. Malo susnježice i snijega može biti ponegdje u nižim predjelima.

Zapuhat će umjeren i jak sjeverni i sjeveroistočni vjetar, a na sjevernom i srednjem Jadranu bura i sjeverni vjetar. Temperatura zraka potkraj dana od -4 do 4, a na Jadranu uglavnom od 5 do 10 °C.

Meteoalarm je za područje cijele Hrvatske izdao žuto upozorenje, što znači da vremenske prilike mogu biti opasne. Snijeg je prema Meteoalarmu moguć na gospićkom, karlovačkom, kninskom, osječkom i zagrebačkom području.

>> Nakon minusa zatopljenje do čak 14°C, no neće dugo potrajati

>> U sljedeća tri dana temperature u minusu. Od petka kreće zatopljenje

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije