Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
još malo snijega

U sljedeća tri dana temperature u minusu. Od petka kreće zatopljenje

snijeg
Foto: Edina Zuko/PIXSELL
05.01.2015.
u 09:59

Zagreb danas očekuje sunčano, a poslijepodne i navečer oblačnije vrijeme. Na širem području grada moguće su slabe oborine, uglavnom slab snijeg

Hrvatsku od danas čeka sunčano vrijeme s povremenom umjerenom naoblakom u sjeverozapadnim krajevima. U nekim dijelovima zemlje, ponajprije u središnjim i istočnim krajevima, tijekom noći moguće su slabe oborine, ali i snijeg, javlja DHMZ.

Moguć snijeg

Na Jadranu će puhati umjerena i jaka, na udare i olujna bura i sjeverac, prema kraju dana u slabljenju. Najviša dnevna temperatura iznosit će između 0 i 5, na Jadranu od 7 do 12 °C.

Zagreb danas očekuje sunčano, a poslijepodne i navečer oblačnije vrijeme. Na širem području grada moguće su slabe oborine, uglavnom slab snijeg. Puhat će slab do umjeren sjeverni i sjeverozapadni vjetar.

Najviša dnevna temperatura kretat će se između 3 i 5, a na okolnom gorju od -2 do 0 °C. Slično vrijeme očekuje nas i u sljedeća tri dana dok će od petka temperature porasti za nekoliko stupnjeva.

Katamarani ne voze

Zbog jakog vjetra vozi se uz ograničenje brzine od 60 km/h na dionici autoceste A1 između južnog ulaza u tunel Sveti Rok i mosta Maslenica. Autocesta je, javlja HAK, otvorena za sve skupine vozila. Na Jadranskoj magistrali (DC 8) vozi se uz privremenu prometnu signalizaciju, naizmjence, u mjestima: Brist, Rogotin i kod Drvenika.

U prekidu su: trajektna linija: Sumartin-Makarska te katamaranske linije: Split-Hvar-Korčula i Lastovo-Vela Luka-Hvar-Split. Ostali trajekti i katamarani plove prema redu plovidbe.

>>Ispisana meteorološka povijest – snijeg je zabijelio Palagružu

>>U Slatini izmjereno -20 stupnjeva! Pokraj Šibenika ledena kora na površini mora

Komentara 1

Avatar IstinaHurts
IstinaHurts
10:06 05.01.2015.

...a onda je svizac zamotao čokoladu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije