Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slaven Dobrović:

'Nismo pijun SDP-a, nema smisla da smo taoci jednog čovjeka'

Slaven Dobrović
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/3
29.05.2016.
u 17:23

U HDZ-u postoje izvrsni ljudi, mi jako dobro surađujemo s ministrima i rad Vlade je jako dobar, rekao je Dobrović

Mostov ministar zaštite okoliša i prirode Slaven Dobrović danas je odbacio tvrdnje potpredsjednika Vlade i šefa HDZ-a Tomislava Karamarka da nema šanse da Vlada nastavi raditi bez njega.

- HDZ je velika stranka i sasvm sigurno je moguće naći čovjeka koji će moći mijenjati Karamarka i za kojeg neće biti neugodnih pitanja. Naime, mi smo se udružili zbog promjena, jedna od njih je dizanje stupnja političke odgovornosti, mi od toga nećemo odustati - rekao je Dobrović, prenosi RTL.

Ustvrdio je da je apsolutno moguć nastavak suradnje s HDZ-om.

- U HDZ-u postoje izvrsni ljudi, mi jako dobro surađujemo s ministrima i rad Vlade je jako dobar. Mi smo ušli u jedno konstruktivno razdoblje i nema smisla da sve skupa bude u sudbini, tj., da smo taoci jednoga čovjeka - rekao je Dobrović.

Upitan za komentar navoda da je Most pijun SDP-a odgovorio je da to "naprosto nije tako". Dobrović je rekao da misli da će Most biti jedinstven na glasanju o opozivu Karamarka u Saboru. Rekao je i da ne zna za kontakte od strane SDP-a da se koalira s Mostom. 

>> Karamarko: Nitko HDZ neće ignorirati ni ponižavati ni ucjenjivati

>> Karamarko i Petrov - fotografije pokazuju da jedan za drugog ne postoje

>> 'Vlada može prevladati kritike upućene Mostu, nek' cvijeta sto cvjetova demokracije'

Komentara 70

MI
Miilekubura
17:56 29.05.2016.

Ovaj lik živi u 46 oj, jeli te sram tako nesto reci. Drug bi optuzio, osudio i presudu izvrsio ili ovak kak rade kak su radili i 45 te odmah likvidacija bez suđenja. Srami se!!!!

MI
Miilekubura
17:57 29.05.2016.

Hrvatska je taoc Petrova i njegovih 11 probisvjeta, neki stoposto nespisobni za rad - ludi a on sam korumpiran, DORH ce pokazati.

Avatar abakus
abakus
17:56 29.05.2016.

Pitanje MOSTovcima: Zašto ste donijeli odluku o glasovanju za opoziv Karamarka prije nego što je Povjerenstvo za sukob interesa istražilo cijeli slučaj i donijelo svoj pravorijek? Što se tiče izjave da u HDZ-u ima dobrih ljudi koji bi mogli zamijeniti Karamarka, vrlo ste naivni. Zar zaista mislite da možete drugoj stranci, i to puno većoj od vaše, dirigirati hoće li njezin predsjednik biti dio izvršne vlasti ili ne...? Politika je umijeće dogovaranja i umijeće mogućeg, a ne onoga što je sebi netko zacrtao da mora biti, što god vi mislili o tome. Postavljanje ovakvih ultimatuma koji neizbježno vode u pad Vlade i krizu zemlje kojoj je tako nešto najmanje potrebno politički je diletantizam. Ne radi se to tako, društvo drago. Ako to niste znali, kog ste se vraga išli pačati u politiku...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije