Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slaven Dobrović:
Povratak na članak

'Nismo pijun SDP-a, nema smisla da smo taoci jednog čovjeka'

U HDZ-u postoje izvrsni ljudi, mi jako dobro surađujemo s ministrima i rad Vlade je jako dobar, rekao je Dobrović

Komentari 70

MI
Miilekubura
17:56 29.05.2016.

Ovaj lik živi u 46 oj, jeli te sram tako nesto reci. Drug bi optuzio, osudio i presudu izvrsio ili ovak kak rade kak su radili i 45 te odmah likvidacija bez suđenja. Srami se!!!!

VL
MI
Miilekubura
17:57 29.05.2016.

Hrvatska je taoc Petrova i njegovih 11 probisvjeta, neki stoposto nespisobni za rad - ludi a on sam korumpiran, DORH ce pokazati.

VL
Avatar abakus
abakus
17:56 29.05.2016.

Pitanje MOSTovcima: Zašto ste donijeli odluku o glasovanju za opoziv Karamarka prije nego što je Povjerenstvo za sukob interesa istražilo cijeli slučaj i donijelo svoj pravorijek? Što se tiče izjave da u HDZ-u ima dobrih ljudi koji bi mogli zamijeniti Karamarka, vrlo ste naivni. Zar zaista mislite da možete drugoj stranci, i to puno većoj od vaše, dirigirati hoće li njezin predsjednik biti dio izvršne vlasti ili ne...? Politika je umijeće dogovaranja i umijeće mogućeg, a ne onoga što je sebi netko zacrtao da mora biti, što god vi mislili o tome. Postavljanje ovakvih ultimatuma koji neizbježno vode u pad Vlade i krizu zemlje kojoj je tako nešto najmanje potrebno politički je diletantizam. Ne radi se to tako, društvo drago. Ako to niste znali, kog ste se vraga išli pačati u politiku...

VL
BK
branko-kockica
17:52 29.05.2016.

Vlada ne smije biti taoc jednog čovjeka, ali vlada mora ostati taoc demokracije. Naravno, to je teško razumjeti ćuprijašima koji su pripadnici autentičnog totalitarnog nedemokratskog pokreta kojem je na čelu mitsko Nacionalno vijeće Mosta s tajnim članovima koje nitko nije izabrao u demokratskoj proceduri, ali, obzirom da su ipak dužnosnici u vladi jedne demokratske države kao što je Hrvatska, ipak bi trebali razumjeti da je Karamarko demokratski izabrani predsjednik stranke koja je demokratski pobijedila na demokratskim izborima, da je na glasovanju u vladi prije dva dana demokratski odbijeno njegovo razrješenje od strane premijera i većine ministara, dakle od strane cijele vlade, i da je demokracija tu rekla svoje. Naravno, sad bi bilo demokratski da se uhljeb Dobrović skupa sa svojim ćuprijaškim kolegama pokupi iz demokratski izabrane vlade protiv koje je glasovao prije dva dana, jer ni on ni oni više nemaju podršku ni premijera, ni prvog podpredsjednika, ni većine ministara, ni parlamentarne većine, pa da onda probamo demokratski složiti novu parlamentarnu većinu. No, problem je s tim uhljebima tipa Dobrovića da kad jednom sjednu u fotelju teško dupe izvada van.

VL
ST
stefj
18:06 29.05.2016.

Ma kako nisu pijuni SDP-a? Ako ništa drugo odradili su sav posao za SDP, zahvaljujući amatersko-populističkom pristupu. Prodali se za rejting i srušili vladu... A vlada je mogla nešto i napraviti, umjesto toga, dobit ćemo opet Marasa, Zmajlovića, Opačić i slične. Brrr...

VL
MI
Miilekubura
18:13 29.05.2016.

Petriv priča o poštenju a pored njega stoji Miro Bulj, strašno je to gledati i slušati osobito ljudima iz Cetinskog kraja. Užas

VL
PE
perfa57
17:49 29.05.2016.

Neiskusni, pokvareni, naivni ne znam što je točno, ali što god Mostovci rekli, Hrvatska je talac krize koju oni stalno potiču napadajući HDZ.

VL
LI
livoguza2
18:08 29.05.2016.

Mostovci me svojim nebuloznim izjavama podsjećaju na one najtvrdokornije neprijatelje hrvatske države i naroda koji su godinama rabili ovo što govori Mostov ministrić: Ne ćemo biti taoci jednog čovjeka. A onda, na njihovu žalost i razočaranje Haški sud oslobodio generala Gotovinu čiji smo, tobože, taoci bili. Ovi Mostovi "grandiozni" političari ni iz toga ništa nisu naučili. Evidentno je da imaju sukladan mentalni sklop s Milanovićem. I on se godinama trudi ukloniti Karamarka s političke scene. A tko se u Milanovića ugleda, jadna mu majka. Lp.

VL
TO
Torcidas
18:11 29.05.2016.

Božo Petrov ucjenjuje pola godine sve nas, izivljava se i tako namjerno zeli zaustaviti pokretanje Hrvatske iz kaosa, pustosi sto je bivsa vlast ostavila.

VL
Avatar nathanael.opet
nathanael.opet
18:09 29.05.2016.

od početka mostovci potkopavaju "svoju" vladu... kad god je bio neki spor između partije i hadezejaca oni su branili partijinu stranu... te ne žele smijeniti partijaški kadar u policiji (koji je očito korumpiran i kršio zakone), te se stalno nešto prijete i inate... daj više raskinite suradnju s hadezeom i dajte nam izbore! ... samo jazavci bi ostali u foteljama, kako to izvesti?... fuj, gadite mi se

VL
MA
MarkoKosmicki
17:56 29.05.2016.

karamarko puno zna sto nebi trebao znati toga se oni boje..

VL
OV
Ovozemaljski
17:44 29.05.2016.

Taoci smo od 15 žigosanih!

VL
Avatar AnteMostar
AnteMostar
17:38 29.05.2016.

Dobro si rekao taoci smo Bože Petrova.

VL
Avatar nathanael.opet
nathanael.opet
18:13 29.05.2016.

može li mi netko reći neku bitnu smjernicu ili odluku u kojoj su mostovci javno podržali svog "partnera" u vladi?... ijednu? ... ja se ne mogu sjetiti? ... je li to normalan partnerski odnost?... raskinite tu lakrdiju - i dajte nam izbore!

VL
Avatar Tigar63
Tigar63
18:51 29.05.2016.

Dobroviću vi iz mosta ste taoci Bože Petrova kojeg iz nekog razloga crveni kmeri ucjenjuju. Navodno je Milanovićev udbaš Lozančić saznao tko je financirao vašu kampanju i koliko ste stvarno novca potrošili. Radi se o milijunskim ciframa koje niste nigdje niste nigdje prikazali.

VL
Avatar kenj@c
kenj@c
18:30 29.05.2016.

šta ako karamarko stvarno odstupi i zabere brkića kao naslijednika za 1. potpredsjednika.hoće vam on isto smetat zbog navodno lažne diplome?pa dokle?

VL
KU
kungsbacka
19:09 29.05.2016.

Vidi ovoga on bi bez dokaza bez institucija rjesavao problem ako ima necega saznace se medjutim oni bi cisto Ono kmunisticki po kratkom postupku kao da je to krizini put1945/6 pa sada ste se otkrili vi nezelite cekati sud povjerenstvaa jer znaju da tu nece nista dobiti vas treba sve rastjerati pa na nove izbore pa da vidimo koliko ce ko onda dobiti

VL
Avatar kenj@c
kenj@c
18:17 29.05.2016.

pa evo,jambo proziva petrova da je oštetio metković. odmah glasanje nepovojerenju petrovu,šta čekate

VL
Avatar juricamesko
juricamesko
19:20 29.05.2016.

Dobroviću a da se vi u Mostu zapitate zašto su vam otišli Irena Petrijavčenić Vuksanović.Gordana Rusak,zašto s vama i Petrovom ne žele Jure Martinović,Ivica Mišić i Ivan Lovrenović svi visoko obrazovani ljudi.možda zato što znaju misliti svojom glavom,a možda zato što ne žele biti ovce koje će Božo Petrov vodati kako on misli da mu padne na pamet.kako vam onda može uopće pasti na pamet ucjenjivati najveću hrvatsku stranku.to može raditi samo najveći diletant što Petrov svaki dan pokazuje.

VL
AM
Ante Martinovic
19:24 29.05.2016.

Ocito je da udbasija stoji iza mosta i netko upravlja iz sjene s marionetom petrovim .

VL
« 1 2 3 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.