Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Demo o prosvjedima branitelja:

'Svi moraju biti tolerantniji jer građani žive jako loše'

Miodrag Demo
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
1/2
31.05.2015.
u 14:05

Hvala Bogu nakon 200 i nešto dana postignut je dogovor iako je to trebalo riješiti već drugi dan kad je šator podignut u Savskoj, kaže Demo

Brigadir Miodrag Demo, stopostotni vojni invalid Domovinskog rata koji obnaša dužnost jednog od čelnih osoba u Uredu za branitelje Grada Zagreba danas je kazao da je prema njegovim informacijama postignut dogovor između premijera Zorana Milanovića, ministra Predraga Matića i branitelja prosvjednika iz Savske.

– Sve je već dogovoreno i riješeno, po informacijama koje imam premijer Milanović i dečki već su se dogovorili. Konačno, hvala Bogu nakon 200 i nešto dana postignut je dogovor iako je to trebalo riješiti već drugi dan kad je šator podignut u Savskoj. Za jedan razuman dogovor potrebno je dvoje. Treba sjesti za stol i porazgovarati čiji su što problemi i riješiti problem u roku sat vremena. Tako mi u gradu Zagrebu radimo – kazao je Demo. Dodao je da misli da Matić mora malo više pokazati senzibilnosti prema tim dečkima u kolicima, ali da se i oni moraju prilagoditi gospodarskoj situaciji u Hrvatskoj. Da svi moraju biti tolerantniji jer građani žive jako loše i prvo treba podići standard.

– Tomu obol moramo dati i mi koji smo branili državu – kazao je Demo.

Na upit znači li to da branitelji odustaju od zahtjeva za smjenom ministra Matića Demo je odgovorio da misli da mu se ništa neće dogoditi. Ponovio je da misli da su se dvije strane dogovorile i da misli da će se prosvjed završiti da se krene dalje jer Hrvatsku treba gospodarski oporaviti.

Dodao je da ne zna hoće li se šator podići ovih dana i da je rekao svoje mišljenje.

>> Pročitajte iskustva fratra koji je proveo noć s braniteljima u Markovoj crkvi

Komentara 31

DU
Deleted user
14:53 31.05.2015.

Nema se što šatorašima dati jer oni ništa ni ne traže kad sve imaju. Oni su se samo zapjenili smijeniti Josipovića i Milanovića, a sve ostalo su ispraznice. Cijeli ovaj spektakl je bio drukanje za Kitarovićku i HDZ na jedan prefidan i agresivan način koji je sve one koji misle suprotno etiketirao kao srbofile, orjunaše, antihrvate ..... Jedna agresivan skupina sebi daje za pravo da ona određuje tko je pravi Hrvat i što takav pravi Hrvat mora misliti, raditi i z akoga glasati. Sad su akresivno narušili hrvatske zakone toliko da su i HDZ-u postali smetnja, pa su im očito poručili da se maknu. Žalosno je što tamo ima doista bolesnih ljudi koji su iskorišteni za prljavu političku utakmicu.

Avatar Idler 3
Idler 3
14:21 31.05.2015.

Kao prvo velki pozdrav istinskom ratniku, a kao drugo pitanje - nisi nam rekel na čijoj si ti strani ?!

77
777CRO
14:23 31.05.2015.

Mi možemo riješiti pitane branitelja samo izborima .nsoad na branitelje je napad na hrvatsku državu . Ko je uveo termin satorsu??? Da li su to isti oni kojima smeta sto je Hrvat za dom spreman ? Milovanovicem tim Jovanović/stevanovic !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije