Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
10.07.2014. u 12:00

Nakon posljednjih parlamentarnih izbora Kosor je skupila toliko neprijatelja da ne čudi što je na kraju i isključena iz stranke.

Jadranka Kosor, bivša premijerka i predsjednica Hrvatske demokratske zajednice, iskoristila je raspravu o reformi izbornog zakonodavstva da opiše koliko je teško predsjednicima stranaka sastavljati izborne liste. „Prvi na listi, to je OK, drugi – kako tako, treći – durenje, četvrti – nos do poda, peti – ogorčenje, a sve dalje stječete neprijatelje“, precizno je Kosor gradirala reakcije stranačkih kolega uoči predaje izbornih lista. Nakon posljednjih parlamentarnih izbora Kosor je skupila toliko neprijatelja da ne čudi što je na kraju i isključena iz stranke.

Zmijski protuotrov u Hrvatskoj poskupio dvadeset puta

Lidija Jagarinec, glavna povjerenica Samostalnog sindikata energije, kemije i nemetala, upozorila je u Slobodnoj na tipično hrvatsku priču zbog koje opet gubimo novac. Nakon što je nebrigom vlasti upropašten Imunološki zavod, nitko više u Hrvatskoj ne proizvodi zmijski protuotrov, protuotrov za crne udovice i cjepivo protiv tetanusa. Doze domaćih protuotrova stajale su oko 190 kuna, a sada ih moramo uvoziti po cijeni od 3300 do 4000 kuna. A sve će to narod platiti.

Predsjednik prepoznaje rukopise, ali ne vidi brojeve

Ivu Josipovića, predsjednika Republike Hrvatske, pozvali su radnici DIOKI-ja da im vrati 200.000 kuna koje mu je za kampanju 2009. godine uplatio Robert Ježić. Predsjednik u tome ne vidi neku matematiku, ali vjerojatno vidi – prepoznatljiv rukopis.

Piše zatvorenicima i prima 17.600 kuna

Marina Lovrić Merzel, sisačko-moslavačka županica, već tri mjeseca sjedi u pritvoru i prima mjesečno 17.600 kuna za obnašanje dužnosti županice iako iz objektivnih razloga ne dolazi na radno mjesto. Golema plaća nizašto isplaćuje joj se prema tumačenju nadležnog odjela unutar Ministarstva uprave prema kojem dužnosnik dobiva plaću zato što obnaša dužnost, a ne zbog rada u određenom radnom vremenu. Jutarnji otkriva da županica u Remetincu ipak nešto radi pa objavljuje faksimile pisama koje je uputila zatvoreniku Rami Dediću. Županica u pismu zahvaljuje zatvorskom kolegi na svemu što je učinio za nju, a ni Dedić nije ostao ravnodušan pa priznaje da se zaljubio u županicu.

>> Raspala se komunikacija na društvenim mrežama

Komentara 9

DU
Deleted user
10:05 11.07.2014.

Stranku su vam rasturili oni koji žive između 41. i 91. i koji još nigdje nisu pročitali tko je pobjedio u Drugom svjetskom ratu!

Avatar petrolio
petrolio
12:21 10.07.2014.

koga uopće briga za jadranku kosor? još joj je malo ostalo da odradi ovaj mandat do kraja, a onda zauvijek nestaje sa političke scene

DU
Deleted user
12:50 10.07.2014.

tako se jako pate ... kome namjestiti dobru priliku .. zna žena o čemu priča

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije