Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GORDAN MARAS:

'HDZ je zbilja stranka opasnih namjera, bolje da se Karamarko drži partizana'

Gordan Maras
Foto: Žarko Bašić/Pixsell
04.03.2015.
u 08:27

Maras je na Facebooku opet udario na HDZ i Karamarka

Gordan Maras ponovno se na svom Facebook-profilu kritički obrušio na oporbu. Ministar poduzetništva i obrta napao je HDZ, rekavši da je to "zbilja stranka opasnih namjera", zbog izjave šefa te stranke Tomislava Karamarka o devalvaciji kune.

"Možda je za Hrvatsku bolje kada se Karamarko drži partizana i '45. jer se u ekonomiju i potrebe građana slabo razumije", objavio je Maras jutros na Facebooku.

"Dok mi rješavamo problem sa švicarskim frankom i blizu smo konačnog rješenja, on želi još stotine tisuća hrvatskih građana devalvacijom kune prema euru gurnuti na rub egzistencije da plaćaju rate stambenih kredita 40-50% više", poručio je Maras.

 

>> Maras HDZ-u: Pustite Sanadera i Vidoševića na gospodarski forum

>> 'Predsjednica se vratila u kampanju i ulozi glasnogovornice HDZ-a i Tomice Karamarka''

Komentara 129

DU
Deleted user
08:44 04.03.2015.

Pravi se javio, svi gosp. pokazatelji države već godinama u crvenom, kvartal za kvartalom, ako hoćete onako košarkaški po četvrtinama. I docira od navodne opasnosti od HDZ-a i devalvacije kn. po znanom sustavu plašenja naroda što će se zbiti ako poklone glasove drugima, a ne njima. Plan 21 danas ima vrijednost malog oglasa: Prodajem kuću na klizištu, ali nije puno prešla i klizi prema centru.

Avatar johny21
johny21
08:57 04.03.2015.

Mislim da ste vi sa vašim Planom 21 stranka opasnih namjera, što se i pokazalo prema egzodusu mladih i rekordnoj nezaposlenosti!

LU
Lucina
08:43 04.03.2015.

Konobaru Maras jel ono 2 + 2 = 5 dobro racunas kao konobar!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije