Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zgrožena balkanskom glazbom

Vlatka Pokos: Ne sviđa mi se ovo što Severina danas radi

Vlatka Pokos,Ivana Banfić,Emilija Kokić
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
1/5
04.11.2014.
u 09:58

– Nikad nismo imale nekih razmirica. To što danas Severina radi meni se ne sviđa. Ja samo znam da se nisam promijenila, a za nju ne znam, izjavila je Vlatka o navodnoj međusobnoj netrpeljivosti...

Vlatka Pokos gostovala je na Radio Dalmaciji pa je komentirala današnje stanje u glazbi, šokirana njime.

– Šokirana sam u kojoj je mjeri zavladala jeftina prizemna balkanska glazba. Da se razumijemo, nemam ja ništa protiv Balkana, ondje ima i divne glazbe te emocija, rekla je Vlatka. Dodala je da ovo što se pjeva i cijela ikonografija koja to prati za mlade nije zdrava. – Ta vulgarnost, žena može biti seksepilna, a da ne bude jeftina i vulgarna. Naše top zvijezde po meni su jeftine i vulgarne. Devedesetih su se pratili svjetski trendovi, a sad se prate balkanski, izjavila je Vlatka.

– To je nakaradno, neko odvratno ružno pjevanje, dodala je Pokos. Komentirala je i navodnu netrpeljivost između nje i Severine. – Nikad nismo imale nekih razmirica. To što danas Severina radi meni se ne sviđa. Ja samo znam da se nisam promijenila, a za nju ne znam, zaključila je Vlatka.

Foto: PR FOTO

>>Mislili ste da su 90-e gotove? Pokos, Banfić i Kokić još uvijek se ne daju!

>>Za ministra Lorencina pitanje imala i studentica Vlatka Pokos

Komentara 31

ĆA
ćaćaća
10:25 04.11.2014.

da vlatka još skuži da iza sevke stoji politika i da je guraju kao ambasadoricu "naših naroda i narodnosti" možda bi joj se svidjelo..pogotovo kad se zna da je obilato časte s milijunima ..dobrim djelom i našim milijunima..

TT
tik tak
10:31 04.11.2014.

Ma bravo Vlatkice ti si majka Tereza za Severinu!!!

BB
branko.borcic23
10:45 04.11.2014.

Najljepša i najveća hvala Večernjem listu što nas je upoznao s veoma važnim mišljenjem gospodične Pokos da joj se osobno ne sviđa ono što Severina danas radi. To je zaista veoma važno da znamo i zaista Vam hvala još jednom na toj velikoj top novinskoj vijesti. Dapaće čak mislim da je to danas najvažnija i najvrijednija vijest. Samo tako dragi Večernjakovci. Molim Vas za što više takovih važnih vijesti koje u stvari spadaju u tkz. žutu štampu a ne u ozbiljni dnevni list.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije