Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Crtica iz obiteljskog života

Ida Prester: Svaku večer sa suprugom se svađam čija je ideja bila da imamo dvoje djece

Ida Prester
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL/Borna Filic/PIXSELL
1/3
16.02.2017.
u 17:03

Pjevačica i voditeljica na društvenoj mreži često piše duhovite i iskrene statuse o obiteljskom životu, o suprugu Ivanu i sinovima Roku i Riju

Pjevačica Ida Prester često na Facebooku objavljuje zanimljive i duhovite crtice iz svog obiteljskog života i uvijek je brutalno iskrena. 

Bez imalo uljepšavanja napisala je tako kako se ona i suprug Ivan Vani Peševski svaku večer nakon što nahrane i uspavaju sinove pitaju; čija je ideja bila da imaju dvoje djece. 

- Svaku večer oko 23 napokon nahranimo, okupamo i primirimo svu djecu, odrežemo noktiće, podojimo, uspavamo, operemo suđe i veš, spremimo igračke i pripremimo sve za sutra. Svaku večer oko 23 napokon kreće samo naše doba dana, romantični momenti kad se možemo posvetiti jedan drugome. Tad moj najmiliji i ja iscrpljeni legnemo na kauč, zaklopimo oči i tih zadnjih 20 minuta svijesti svađamo se čija je bila glupa ideja da imamo dvoje djece - napisala je Ida na društvenoj mreži

Nakon što je u studenom rodila drugog sina Ria priznala nam je da joj je prva dva tjedna s malom bebom bilo malo 'čupavo'. 

-  Prva dva tjedna, non stop sam bila budna i služila malom Riu kao švedski stol 24 sata dnevno, ali sad smo se već uhodali. Daje mi po sat i pol da sklopim oko, pa ponovo ispočetka nošenje i dojenje - rekla nam je tada Ida.

>>Ida Prester rodila je drugog sina

>>U Hrvatskoj ne stignemo razmišljati o sretnim temama

Komentara 13

MA
marijanka
17:49 16.02.2017.

nevjerojatno.Ljudi bi dali sve na svijetu da mogu imati djete a ti glupaco se svadas sa muzem i pitas cija je ideja da imate dvoje djece.Kako te nije sram to uopce napisati.Pa i druge mame rade ,kupaju ,kuhaju peru peglajuu a ne samo ti. Razmazena si do bezsvjesti

Avatar Orgasmatron
Orgasmatron
17:55 16.02.2017.

potpuno irelevantna nakupina masti i proteina.. zašto nas o ovome izvještavate?

FI
Fisherman
17:37 16.02.2017.

Boze gluposti....a i ljepo ce izgledati kad za koju godinu djecu pocnu izazivati u skoli kako ih ni majka a jos manje otac nisu htjeli.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije