Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nosi Arileo

Danijela Martinović zablistala na otvorenju Cro A Portera

Danijela Martinović i arileo
Foto: PR FOTO
1/5
09.04.2014.
u 20:45

Na otvaranju ovosezonskog Cro A Portera glazbenica Danijela Martinović zablistala je u kreaciji omiljenog Arilea...

Na otvaranju ovosezonskog Cro A Portera glazbenica Danijela Martinović zablistala je u kreaciji omiljenog Arilea. Haljina iz nove kolekcije za Cro a Porter u bež je boji, a inspirirana je retrom i poznatim Parižankama iz tog doba. Danijela nosi cipele Ivana Ledenka te torbu Mure Pehnec.

– Danijela i ja surađujemo već nekoliko godina. Poklopile su nam se karme i uz to što smo dobri prijatelji imamo i odličnu poslovnu suradnju. Danijela je suradnica koja voli poslušati savjete, a to je iznimno bitno. Svake se godine potrudimo da ona izgleda što je moguće bolje, a nadam se da smo i ove godine uspjeli u tome, izjavio je Jurica Pirić iz Arilea.

Danijela Martinović obožava modu, a Cro A Porter ne propušta ni jedne sezone i dodaje: – Priroda mog posla mi nalaže da pratim što se događa u svijetu mode. Volim klasiku, ali i modna iznenađenja. Cro a porter me svake godine iznova oduševljava, a produkcija je uistinu na svjetskom nivou!

Foto: PR FOTO

>>Danijela Martinović u posebnoj vezi s hrvatskim vaterpolistima

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije