Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vole se javno

Danijela Martinović u posebnoj vezi s hrvatskim vaterpolistima

danijela martinović
Foto: PR
1/5
20.03.2014.
u 13:04

Nakon utakmica, na napornim putovanjima, ali i u trenucima opuštanja mnogi naši vaterpolisti opuštaju se uz zvukove pjesama Danijele Martinović

Danijela Martinović i hrvatski vaterpolisti vole se javno. Posljednjih tjedana hit "Iluzija" Danijele Martinović pjevuši se među sportašima koji su svoju podršku Danijeli dali i u showu "Zvijezde pjevaju".

– Danijela je naša vjerna obožavateljica, a u momčadi ima onih koji su je slušali i u mladosti, ali i sad slušaju njezine pjesme, kao što je slučaj s "Iluzijom". Nadam se da će nas Danijela pratiti do kraja sezone, kada ćemo skupa proslaviti svoje uspjehe – izjavio je hrvatski vaterpolski reprezentativac i igrač Mladosti Ante Vukičević.

Nakon utakmica, na napornim putovanjima, ali i u trenucima opuštanja mnogi od naših vaterpolskih junaka opuštaju se uz pjesme Danijele Martinović pa tako i mladi reprezentativac i igrač VK JUG-a Ante Visković koji otkriva: – Podržavamo Danijelu i veselimo se skorom susretu i koncertu. Vjerujemo da će nas ovog ljeta bodriti s tribina na Europskom prvenstvu u Budimpešti kako je i obećala!

>>Tko je taj zgodni muškarac u čijem je zagrljaju Danijela Martinović?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije