Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odnio kovanice

Uhvaćen bezobzirni kradljivac milodara iz crkve

policija
Foto: ilustracija
12.01.2015.
u 18:53

Policija je nakon provedenog kriminalističkog istraživanja nadležnom državnom odvjetništvu zbog teške krađe kazneno prijavila 23-godišnjaka

Nakon što su nedavno za vrijeme trajanja mise otuđena dva novčanika, iz Slavonskog Broda dolazi još jedan primjer koji govori da bezobzirni lopovi ne biraju ni vrijeme ni mjesto krađe.

Naime, policija je nakon provedenog kriminalističkog istraživanja nadležnom državnom odvjetništvu zbog teške krađe kazneno prijavila 23-godišnjaka. Osumnjičeni se tereti da je 4. siječnja ove godine iz jedne crkve u Slavonskom Brodu ukrao metalnu kutiju s kovanim novcem koji vjernici ostavljaju kao milodar.

Pričinjena šteta je nekoliko stotina kuna.

>> Tri crkve u okolici Šibenika na meti nepoznatih lopova

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Ada
Ada
22:34 12.01.2015.

Jadni neki lopov kad krade iz crkvene škrabice. Klinac ili amater. U suprotnom bi znao da se time neće obogatiti. Inače, pravi lopovi se klone bilo kakvih krađa iz crkvi jer znaju da to donosi nesreću. To je svetogrđe.

OB
ObrenM
04:06 13.01.2015.

Neobjavljivanjem njegovog cestitog imena i prezimena,dajete pouku,da se ovakove stvari mogu odigravati anonimno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije