Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Otkrila istraga

Poticao ih da zapale BMW u Vrbanima

BMW
Foto: ilustracija
15.09.2014.
u 18:45

Zbog paleža BMW-a do sada su uhićene tri osobe

Pavlu Darojkoviću (41) i Marku Perkoviću sudac istrage Županijskog suda u Zagrebu odredio je istražni zatvor jer se sumnjiče da su prije dva mjeseca poticali Borisa Pajića (36) i Branka Brajkovića (28) da zapale BMW kojim se koristio 38-godišnjak iz Vrbana.

Pajić i Brajković sumnjiče se da su se sredinom srpnja oko 1 sat dovezli u unajmljenom golfu u Palinovečku ulicu u zagrebačkoj četvrti Vrbanima. Parkirali su se u blizini i krenuli u pohod. Čekićem su razbili staklo na parkiranom BMW-u, zalili ga benzinom te zapalili. Pri bijegu jedan je od osumnjičenika pucao u zrak, ali obojica su uskoro uhićena u Slavonskoj aveniji.

Sucu istrage tada su ispričali da ih je za taj “posao” angažirala jedna osoba iz BiH čiji identitet nisu željeli otkriti. Određen im je istražni pritvor zbog opasnosti od ponavljanja djela, ali i opasnosti od bijega, budući da su obojica državljani BiH. Dva mjeseca kasnije, tragovi su doveli upravo do Darojkovića i Perkovića koji su navodno jedna od karika koja stoji iza podmetnutog požara automobila. Iza rešetaka istražnog pritvora zasad je samo Darojković, dok je Perković policiji i sudstvu trenutačno nedostupan.

>> Zapalili mu vrata stana u Susedgradu

Komentara 1

ZA
zabezvez
21:19 15.09.2014.

Marko Perković? Šta, više nitko ne plaća da ne pjeva pa je promijenio profesiju? :p

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije