Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIJEVARA

Metković: Uzeli mandarine vrijedne 66.000 kuna a nisu platili

mandarine,voće
Borna Filić/PIXSELL
16.09.2013.
u 11:33

Protiv osumnjičenih muškaraca starih 26 i 39 godina slijedi posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu

Dvojica muškaraca starih 26 i 39 godina osumnjičena su za prijevaru u gospodarskom poslovanju nakon kriminalističke istrage PP Metković, prenosi PU dubrovačko-neretvanska.

Muškarce se, naime, sumnjiči da su od 1. 10. do 31. 12. 2012. godine u otkupnom centru u Metkoviću preuzeli mandarine u vrijednosti od preko 66 tisuća kuna, sklopivši prethodno ugovore o otkupu, no robu nisu platili. Za spomenuti iznos oštetili su 76-godišnjaka i 21-godišnjaka. Protiv osumnjičenih slijedi posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.

>> Lažirali spise o otkupu mandarina i dobili 81.000 kn subvencija

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije