Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PODMETNUT POŽAR

Došli unajmljenim autom i propucali i zapalili BMW

auto,bmw,zapaljen
Foto: Ana Marija Kezerić
1/2
14.07.2014.
u 20:20

Neslužbeno doznajemo kako je policija privela dvojicu sumnjivaca s podebljim kriminalističkim dosjeom.

Nekoliko hitaca iz pištolja prethodilo je stravičnoj eksploziji automobila u Palinovečkoj ulici u zagrebačkom naselju Vrbani, koja je u ponedjeljak u 1.15 sati uznemirila i preplašila cijelo susjedstvo.

– Probudilo me pucanje pa eksplozija. Pogledala sam kroz prozor i ostala zapanjena – prepričava šokirana majka 19-godišnjaka na kojega je glasila zapaljena BMW petica, automobila kojim su se uglavnom služili njegovi roditelji. Kada je kroz prozor vidjela da gori njihov automobil, upomoć je odmah pozvala policiju i vatrogasce, a njezin je suprug otrčao ugasiti požar.

Pretpostavljaju da je netko propucao staklo na automobilu kako bi unutra ubacio zapaljivo sredstvo. Neslužbeno doznajemo kako je policija privela dvojicu sumnjivaca s podebljim kriminalističkim dosjeom. Pred stan u Vrbanima navodno su se dovezli automobilom koji su unajmili u zagrebačkoj rent-a-car agenciji. Škripu guma i jurnjavu nakon pucnjave potvrdili su i obližnji susjedi. 

– Još uvijek sam izvan sebe. Svaki dan takve vijesti čitate u novinama i na portalima, ali nekako ne pomislite da se mogu vama dogoditi – kazala je majka 19-godišnjaka, koji je u trenutku eksplozije bio na moru, kilometrima udaljen od mjesta obiteljske drame.

– Sin još nije ni sjeo u taj auto. Nije upao ni u kakve nevolje pa da mu se netko želi osvetiti. Nismo dobivali nikakve prijetnje – kaže majka koja ne zna u koga bi se moglo uprijeti prstom kao krivca za nemili događaj zbog kojeg je probdjela noć. Suznih očiju tek potvrđuje strah koji se poput crnog oblaka nadvio nad njihovu obitelj. Njezinu nemoć dijeli i suprug, bivši suvlasnik tvrtke za prodaju rabljenih automobila koja više ne posluje. Prodajom automobila, kaže supruga, bavi se još ponekad kako bi prehranio osmeročlanu obitelj. 

>> Stanari Jaruna gasili podmetnuti požar na automobilu

Ključne riječi

Komentara 36

FI
Fieldhockey
17:48 14.07.2014.

Čekaj, tata bivši suvlasnik autokuće, osmeročlana obitelj, težak život, a onda na sina registrira BMW 'peticu'? Dugo se nisam tako nasmijao...

Avatar ziga.cvarkes.5
ziga.cvarkes.5
17:46 14.07.2014.

Jako uvjerljiva priča.

MI
Mirnadob
17:48 14.07.2014.

Otac bivsi suvlasnik auto kuce koja vise ne posluje? Onda me vise nista ne iznenadjuje,mnogi 19to godisnji nemaju ni dosta kruha da se najedu,a taj takav auto i otisao na more, sigurno ne sa novcem koji je sam (i posteno) zaradio?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije