Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠALJIVI MIRKO

Cro Cop: Za djeda od 40 godina osjećam se jako dobro

Cro Cop
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
11.04.2015.
u 19:11

Spreman sam uzvratiti Gonzagi za najteži poraz. Još me boli kada gledam snimke tog nokauta, rekao je Mirko.

Mirka Filipovića (105 kilograma) dugo nismo čuli tako opuštenog uoči neke važne borbe, kao da ga večeras nakon 22 sata u Krakovu ne čeka sraz sa čovjekom (Gabriel Gonzaga, 115 kg) koji mu je prije sedam godina nogom umalo glavu odvalio. I koji mu je priuštio najteži nokaut u karijeri čiju bi snimku maloljetnima trebalo zabraniti gledati. A u najavljivanju ove borbe UFC je bezbroj puta vrtio upravo tu snimku, pa se Mirko našalio:

- To je vrlo nisko od mog poslodavca da toliko puta vrti taj trenutak. Ha,ha... Priznajem, nije mi to lako gledati, no i to je dio posla. A i taj trenutak slabosti bio je moja greška, ne UFC-ova.

Znajući da nije ljubitelj intervjua, jedan ga je novinar pitao koje je najgluplje pitanje koje su mu postavili.

Cro Cop: Napio sam se

- Upravo, ovo vaše. Ha, ha... šalim se, no gospodo idemo se usredotočiti na ovu borbu, da se ne vraćamo do Adama i Eve, do toga tko me učio voziti bicikl i slično. Pripremio sam se najbolje što sam mogao, zdrav sam i dobro se osjećam za djedicu od 40 godina. Dakle, nemam prostora ni za kakve izlike i tu sam da pokušam uzvratiti Gonzagi za najteži poraz u karijeri.

Koja će biti najveća razlika između prve i ove borbe sa Gonzagom?

- Ne razmišljam puno, ja sam samo borac. Da sam plaćen da razmišljam, ne bih se sutra borio - opet se našalio Mirko, koji je potom i ponudio okladu svim borcima koji nastupaju na ovoj priredbi:

- Stavit ću 100.000 eura na stol da vidim tko može napraviti više "burpees" od mene, a ja sam ih na svom posljednjem kondicijskom treningu radio 25 minuta bez prestanka. A to je vježba koju kolokvijalno zovemo "marinci", a sastoji se od čučnja, skleka i skoka povezanih u kontinuiranu kretnju.

Pitali su ga još novinari i o obitelji, za koju je rekao da je nikad ne vodi na borbe ("pa nije ovo tenis") i da ne bi volio da mu sinovi izaberu očev sport.

- Nedavno je moj četverogodišnji sin upao na sparing sa Stipom Miočićem, a mi smo se tako žestoko tukli da smo jedan drugome htjeli otkinuti glavu. Kad sam ga vidio uz kavez, zaustavio sam sparing.

Kad smo ga nazvali, odmarao se u sobi, uoči popodnevnog vaganja. Kad smo ga pak pitali kako se tako uspio opustiti, nastavio je u istom tonu:

- Napio sam se.

Potresen Auschwitzom

No, pričali smo i o ozbiljnim stvarima.

- Bili smo jučer u Auschwitzu i svi borci bili su šokirani razmjerima zvjerstava koja su se tamo provodila. Premda sam ondje već bio, i za mene je to ponovno bilo šokantno iskustvo.

Na koncu se ipak nije suzdržao da ne okrene na zafrkanciju, i to na račun članova svog stožera.

- Zamislite, zbog problema s rezervacijama u hotelu, UFC je smještao svoje osoblje s borcima pa su kod Stipe Drviša i Saše Milinkovića stavili dvije ring djevojke. Ja takvo što nisam dopustio, no oni jesu, ali uz uvjet da spavaju u tajicama i da se grudnjak ne smije skidati preko noći.

Dakako, samo se šalio...

>>Cro Copa sam nokautirao jer me podcijenio, a ta pobjeda najveća je u mojoj karijeri

>>'Ne znam hoću li uspjeti, ali umrijet ću pokušavajući uzvratiti za neke poraze!'

Komentara 7

Avatar Bik
Bik
20:34 11.04.2015.

cworld.tv za 7 Eura

Avatar rurimuri
rurimuri
20:34 11.04.2015.

naprijed Mirko legendo!!!!!!!!!!!!!!

IV
Ivan985
21:13 11.04.2015.

Ima besplatni stream na livestream 365 dot com

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije