Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rođendan

Za peti rođendan Tele2 najavio nadogradnju mreže na 21 Mbps

tele2
Arhiv VL
21.10.2010.
u 15:41

Od prosinca ove godine nadograđivat će svoju podatkovnu mrežu na 21 Mbps u šest najvećih hrvatskih gradova: Zagrebu, Splitu, Rijeci, Osijeku, Puli i Zadru.

Mobilni operater Tele2 danas je na konferenciji za novinare obilježio pet godina poslovanja na hrvatskom tržištu. Uz predstavljanje glavnih značajki koje su obilježile prvih pet godina poslovanja, Julian Ogrin, predsjednik uprave Tele2 Hrvatska, i Niklas Sonkin, direktor regije srednja Europa i Euroazija Tele2 AB, najavili su nadogradnju UMTS mreže na 21 Mbps počevši od ovoga prosinca u svim većim hrvatskim gradovima.

Okupljenim novinarima predstavljen je pregled razvoja, postignuća i usluga Tele2 kroz pet godina u Hrvatskoj. Kroz ulaganja u Hrvatsku u prve četiri godine Tele2 je postavio temelje svojeg uspjeha u 2010. godini. Od ulaska na hrvatsko tržište Tele2 je iz godine u godinu ostvarivao dvoznamenkasti rast prihoda. Kroz pet godina uložio je više od tri milijarde kuna u razvoj 3G mreže u Hrvatskoj, dok je više od milijardu kuna uložio u razvoj branda i korisničke baze.

U povodu petog rođendana, Julian Ogrin, predsjednik uprave Tele2 Hrvatska, izjavio je:

– Gledajući unatrag pet godina, danas s ponosom mogu reći da će u skladu sa svojom misijom Tele2 na hrvatskom tržištu nastaviti pružati cjenovno najpovoljnije telekomunikacijske usluge visoke kvalitete osiguravajući novčanu uštedu svim svojim korisnicima. Tele2 je učinio mnogo za ukupni razvoj hrvatskog tržišta, a naša su najveća briga naši korisnici, kojima ćemo i u budućnosti nuditi usluge koje u potpunosti udovoljavaju njihovim potrebama. Tele2 je „best deal“ u svakom segmentu u kojemu poslujemo, od glasovnih pa do podatkovnih usluga.

Nadogradnju Tele2 UMTS mreže najavio je Niklas Sonkin. Tele2 će, naime, počevši od prosinca ove godine nadograđivati svoju podatkovnu mrežu na 21 Mbps u šest najvećih hrvatskih gradova: Zagrebu, Splitu, Rijeci, Osijeku, Puli i Zadru.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije