Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Godišnja nagrada

PBZ najbolja digitalna banka u Hrvatskoj po izboru Global Financea

PBZ
Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL
23.08.2018.
u 13:46

PBZ je odabran u sklopu Global Financeove 19. po redu objave godišnje nagrade za najbolje digitalne banke svijeta - World’s Best Consumer Digital Banks 2018.

Časopis Global Finance proglasio je Privrednu banku Zagreb (PBZ), najboljom digitalnom bankom u Hrvatskoj u 2018. godini, priopćeno je u četvrtak iz PBZ-a.

PBZ je odabran u sklopu Global Financeove 19. po redu objave godišnje nagrade za najbolje digitalne banke svijeta  - World’s Best Consumer Digital Banks 2018.

U PBZ-u se, kako se navodi, manje od četiri posto transakcija obavlja u poslovnicama pri čemu raste broj korisnika digitalnog bankarstva. Na internetskom i mobilnom bankarstvu mjesečno se obavi oko 1,7 milijuna transakcija, kažu u PBZ-u.

Potpuno izvješće o nagrađenim bankama bit će objavljeno u rujanskom izdanju časopisa Global Finance s dobitnicima odabranim iz Afrike, Azije i Pacifika, srednje i istočne Europe, Latinske Amerike, Bliskog istoka, sjeverne Amerike i zapadne Europe.

Pobjednike je birala komisija sastavljena od svjetski poznatih stručnjaka iz Infosysa (tvrtke za konzalting i tehnologiju) te urednika časopisa Global Finance koji su bili odgovorni za konačni izbor u prvom krugu, kaže se u priopćenju.

Najbolje banke izabrane su prema kriterijima snage strategije za privlačenje i usluživanje digitalnih klijenata, broju klijenata koji prelaze na digitalnu ponudu, širini ponude proizvoda, materijalnim dobicima od digitalnih inicijativa te dizajnu i funkcionalnost web/mobilnih stranica.

 

Ključne riječi
PBZ

Komentara 1

DU
Deleted user
09:01 24.08.2018.

Jesenti milu bigulicu, rečeno onako pučki a opet fino, čak i politički korektno molit ću lijepo, jako me zabolje stvar za to što je PBZ nabolja digitalna banka u Hrvatskoj po izboru Global Financea. Još jedna vijest koja to zapravo nije jer to nema nikakva utjecaja na javnost..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije