Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 18
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Martina Zubčić i Samsung biraju nosioce Olimpijskog plamena

samsung
PR
Autor
PR članak
28.10.2011.
u 13:29

Samsung će omogućiti i hrvatskim građanima priliku da postanu „Junak iz susjedstva“ koji će ponijeti Olimpijski plamen u Velikoj Britaniji

Samsung Electronics, službeni svjetski partner Olimpijskih igara u Londonu 2012. godine za bežične telekomunikacije, pruža priliku „običnim ljudima“ da budu među 8000 odabranih koji će posjetiti Olimpijske igre u Londonu kao dio Samsungova globalnog projekta OLIMPIJSKI PLAMEN. U suradnji s Davidom Beckhamom i Martinom Zubčić, Samsung i u Hrvatskoj traži osobe koje su se istakle svojim dobrim djelima u zajednici.

Samsung poziva sve zainteresirane da od 26. listopada do 2. studenog na stranici http://www.samsung.com/hr/microsite/london2012/index.html nominiraju svog junaka - osobu koja se istakla strašću i motivacijom, koja je ljudima u svom okruženju pružila više nego što se očekivalo i koja je pravi primjer olimpijskog duha. To može biti školski prijatelj, trener, član obitelji ili bilo koja druga osoba koja po mišljenju prijavitelja zaslužuje ovu čast. Potrebno je u nekoliko rečenica obrazložiti zašto je baš ta osoba „Junak iz susjedstva“, a osoba koja najbolje utjelovljuje olimpijski duh će osvojiti Samsungov natječaj i ponijeti Olimpijski plamen na putu prema Olimpijskim igrama  u Londonu.

Predsjednica žirija koji će odabrati hrvatske predstavnike bit će Martina Zubčić, osvajačica brončane medalje na Olimpijskim igrama 2008. u Pekingu. Ovim povodom izjavila je: „Izuzetno mi je drago što predsjedam ovim žirijem i što na taj način sudjelujem u natječaju koji pruža mogućnost svim neprepoznatim herojima diljem svijeta, pa tako i u Hrvatskoj, da zablistaju u prijenosu plamena za Olimpijske igre London 2012.“

Samsung podržava Olimpijske igre već dugi niz godina te se Samsungova uloga razvila i postao je integralni dio iskustva gledanja, a to je postignuće koje će trajati ne samo do početka Olimpijskih igara u Londonu 2012. godine, nego i kroz Samsungovu kampanju „Olimpijske igre za svakoga“' čiji sastavni dio je i natječaj „Junak iz susjedstva“. Samsung je stvorio niz uzbudljivih mogućnosti kako bi uključio što više ljudi u nezaboravan globalni doživljaj. Tradiciju sponzoriranja nosioca Olimpijskog plamena Samsung je započeo na Igrama u Ateni 2004. godine te nastavio preko igara u Torinu 2006. i Pekingu 2008., i sada u Londonu 2012. godine Olimpijski plamen stići će na tlo Velike britanije 18. svibnja 2012. godine i tijekom 70 dana obići cijelu zemlju. Po dolasku u London obići će 32 četvrti Londona te 27. srpnja ući na Olimpijski stadion i označiti početak Olimpijskih igara.

Svi oni koji smatraju da poznaju „Junaka iz susjedstva“ mogu dati svoj prijedlog od 26. listopada do 2. studenog na stranici:
http://www.samsung.com/hr/microsite/london2012/index.html.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?