Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Direktor Royal Bank of Scotland odbio uzeti bonus

Novac
Arhivska fotografija
22.02.2010.
u 07:33

Royal Bank of Scotland u prošloj je godini ostvario gubitak od 5 milijardi funti, što je velik uspjeh u usporedbi s gubicima od 24 milijarde u 2008. godini.

Direktor Royal Bank of Scotland (RBS) Stephen Hester odbio je uzeti 1,6 milijuna funti bankarskog bonusa jer smatra kako to u situaciji krize i recesije ne bi bilo prikladno, prenosi BBC.

Hester inače ima godišnju plaću od oko 1,2 milijuna funti, a banka je u većinskom državnom vlasništvu.

RBS je u prošloj godini ostvario gubitak od 5 milijardi funti, što je velik uspjeh u usporedbi s gubicima od 24 milijarde u 2008. godini, no Hester je objavio kako to nije razlog za uzimanje velikih bonusa.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Svećenik
Svećenik
07:51 22.02.2010.

to je ko i kod nas

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije