Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'MENINIZAM'

Zbog ove objave na Facebooku majka žestoko napala sina

facebook
Foto: Borna Filić/PIXSELL
02.04.2016.
u 10:56

"Sada sam tako ljuta na tebe. Makni to"

Jedna je majka žestoko reagirala na "meninističku" objavu svog sina na Facebooku.

Mladić je na stranici Meninist, koja predstavlja navodni pokret za muška prava i ismijava feminizam, o tome što muškarci i žene moraju činiti da bi bili atraktivni. Muškarci, navodi se na fotografiji, moraju biti dobro građeni, imati stabilan posao i novac, dobro se odijevati, plaćati spojeve i tako dalje, a žene samo moraju ne biti predebele.

Izvjesna Julia, prenosi Metro, na Twitteru je objavila žestoke odgovore majke koja je odlučila sinu dati lekciju.

- Sada sam tako ljuta na tebe. Makni to. Ovo će biti razgovor. Misliš da je to istina? Jesi li dovoljno sebičan i blentav da vjeruješ u ovo smeće - napisala mu je između ostalog majka.

- Prema tim standardima, sine, valjda misliš da sam ja neatraktivna - dodala je.

Majka je sinu čak i zaprijetila da će pokazati to svakoj djevojci koju pokuša dovesti doma, kao i na njegovom vjenčanju.

>> Napali je zbog dojenja pa je objavila ovu fotografiju

Komentara 5

KR
krutiii
11:39 02.04.2016.

kaj vi objavljujete,DNO DNA!

DU
Deleted user
10:42 03.04.2016.

mali je apsolutno sve dobro napisao... ak nemaš posao, moraš biti jebeno zgodan... ak nisi zgodan, pozeljno je da imaš deblji novčanik... itd :) čast izuzecima kod žena

Avatar lola lola
lola lola
07:01 04.04.2016.

mali je dobro napisao da se pred muskarce stavljaju veci zahtjevi nego pred zene kojima sve ide pod ruku danas kako se ne bi osjetile diskriminirane. Uz to, ovo se tice Amerike, one se ne moraju umarati s radom, vec je dovoljno da si nadju muza koji ce ih financirati. I akocse dogodi razvod zene gotovo uvijek pobjedjuju tamo, dobijaju djecu, alimentaciju itd.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije