Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DRUGA GENERACIJA

Novi BMW X6 bez radikalnih promjena

BMW X6
Foto: BMW
1/8
06.06.2014.
u 16:20

Prosječna potrošnja goriva smanjena je za do 22 posto

BMW je i službeno predstavio drugu generaciju svog SUV-a X6. Fotografije pokazuju da je novi X6 zadržao osnovnu liniju prethodne generacije s karakterističnim coupeovski zaobljenim krovom, a prednja maska sada izgleda slično kao i na ostalim novijim modelima bavarske marke.

Postava motora koji će biti dostupni od prosinca obuhvaća V8 s 450 konjskih snaga (xDrive 50i) te dva dizelaša od šest cilindara - jednog koji razvija 258 KS (xDrive 30d) i drugog s tri turbopunjača od 381 KS (M50d). Prosječna potrošnja goriva smanjena je za do 22 posto. Na proljeće iduće godine u ponudi će biti još dva motora od 306 odnosno 313 konja.

Foto: BMW

Foto: BMW

>> BMW potvrdio novi, dosad najveći SUV - X7

>> Opaka jurilica za 30. rođendan modela

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije