Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odluka do 6. studenog

Uoči odlučujuće utrke Valentino Rossi žalio se CAS-u!

Valentino Rossi i Mark Marquez
Foto: Reuters/PIXSELL
1/2
30.10.2015.
u 17:43

CAS je objavio kako će odluku o žalbi donijeti najkasnije do 6. studenog. Posljednja utrka sezone je 8. studenog na stazi Ricardo Tormo u Valenciji

Talijanski motociklist Valentino Rossi uputio je žalbu Sportskom arbitražnom sudu u Lausanni nakon što je kažnjen zbog incidenta na posljednjoj utrci u Valenciji.

Rossi je na stazi Sepang International Circuit za vrijeme utrke nogom odgurnuo Španjolca Marca Marqueza nakon čega je španjolski vozač pao i odustao iz utrke. Rossi je kažnjen oduzimanjem tri boda i startom sa zadnjeg mjesta na posljednjoj utrci sezone u Valenciji 8. studenog.

Ako CAS potvrdi kaznu, Rossi će u Valenciji morati napraviti čudo kako bi došao do naslova. Ako njegov glavni konkurent Jorge Lorenzo pobijedi, Rossi će se morati probiti sa zadnje na drugu poziciju kako bi osigurao prvo mjesto. Rossi trenutačno vodi u klasi MotoGP sa 312 bodova, a Lorenzo je drugi sa 305 bodova.

CAS je objavio kako će odluku o žalbi donijeti najkasnije do 6. studenog. Posljednja utrka sezone je 8. studenog na stazi Ricardo Tormo u Valenciji.

>>Pedrosa pobijedio, Rossi napravio ludost i srušio Marqueza

Komentara 1

KS
krao_sam
20:20 30.10.2015.

Srusio ga je jel su se spanjolci urotili protiv njega i stopiraju ga vozaci koji ne mogu osvojiti naslov. Prljava strana moto sporta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije