Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mclaren, Jaguar...

Ovo su najveći noviteti autosalona u New Yorku

New York
Foto: Reuters/PIXSELL
1/14
03.04.2015.
u 11:02

Jedan od najzanimljivijih noviteta je McLaren 570S Coupe, koji bi cijenom i performansama trebao konkurirati Porscheu 911 Turbo S i Audiju R8 V10 Plus

Ovaj tjedan počeo je jedan od najstarijih automobilskih salona, New York International Auto Show. Službeni dan otvaranja zakazan je za subotu, no salon je već u srijedu otvorio svoja vrata novinarima.

Jedan od najzanimljivijih noviteta je McLaren 570S Coupe, koji bi cijenom i performansama trebao konkurirati Porscheu 911 Turbo S i Audiju R8 V10 Plus. Ime auta odaje broj konjskih snaga, ubrzanje do stotke traje 3,2 sekunde, a maksimalna brzina je 328 km/h. Od ostalih, europskim kupcima zanimljivijih, ističu se Porsche Boxster Spyder, dosad najlakša i najsnažnija verzija tog roadstera, zatim Kia Optima, Jaguar XF, redizajnirani Chevrolet Spark, koncept buduće Honde Civic, SUV Lexus RX, koji prijeti Range Rover Sportu i Mercedesovu GLE-u...

Što se američkih proizvođača tiče, Cadillac je otkrio novi CT6 koji bi trebao predstavljati konkurenciju Mercedesovoj S-klasi, a Lincoln je predstavio koncept budućeg Continentala.

>> Pogledajte ljepotice i najveće zvjerke ženevskog salona

>> Najzanimljiviji koncepti koje smo vidjeli u Ženevi

Komentara 1

KR
krumember
13:02 03.04.2015.

Vozim se na struju i vrlo je isplativo.Auto je koštao manje od 5000€ jer ga je napravila hrvatska pamet.Poticaji potiču autoindustriju i naftni lobi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije