Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pao kroz prozor

Tragično stradao britanski tajkun 'težak' 400 milijuna funti

Scott Young
Foto: Paul Rogers/News Syndication/PIXSELL
1/5
11.12.2014.
u 11:11

Young je pao sa 20-ak metara na metalnu šiljastu ogradu.

Poznati britanski tajkun Scot Young (51) poginuo je nakon što je pao kroz prozor svog luksuznog stana u središtu Londona.

Young je pao sa 20-ak metara na metalnu šiljastu ogradu.

– Prizor je bio zastrašujući. Policija je vidno bila u šoku. Jedan je policajac rekao da je to bila najgora stvar koju je vidio u karijeri. Prizor je bio uznemirujući, rekao je jedan od svjedoka, piše Daily Mail. 

Tajkun Scot Young bio je poznat i po sudjelovanju u jednom od najtežih razvoda u povijesti britanskog Vrhovnog suda. Borba za 400 milijuna funti (oko 4 milijarde kuna) počela je 2009. godine kada je Young ponudio svojoj bivšoj ženi, Michelle, 300 milijuna funti, ali je sljedeće godine tvrdio da je bankrotirao nakon jednog lošeg posla koji je sklopio.

U siječnju prošle godine dobio je zatvorsku kaznu od pola godine nakon što je sudu odbio otkriti imovinsko stanje.

Bogatstvo je, između ostalog, stekao i tako što je sklapao poslove za ruske i britanske milijardere, zbog čega je nosio nadimak ''Mr Fix-it''.

>>Tajkuna Milana Beku upucali pred kućom. Teško je ozlijeđen

Komentara 2

VL
vladimir964
11:42 11.12.2014.

Ha-ha-ha... sklapao poslove s Rusima, pa "slučajno" izletio kroz prozor! Tko malo poznaje ruske prilike zna, da je to uobičajeni način obračuna između mafijaša, a bogme i političara. Dugi je popis "slučajno" ispalih kroz prozor u Moskvi.

DU
Deleted user
11:29 11.12.2014.

Pao kroz prozor ili je možda bio gurnut?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije