Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Debakl

Šokantno: Provjerite kako bi Lorde zvučala bez Autotunea!

Lorde
Foto: Reuters (Ilustracija)
1/5
28.01.2014.
u 17:38

Sigurno ste i vi čuli hit "Royals" pjevačice Lorde, no vjerojatno ga nikad niste čuli u ovoj interpretaciji...

Sigurno ste i vi čuli hit "Royals" pjevačice Lorde, no vjerojatno ga nikad niste čuli u ovoj interpretaciji. Na Youtubeu je osvanuo video korisnika Johna Swana, u kojem je pokazao kako bi Lorde zvučala bez Autotunea. Rezultat je zaista dramatičan.

Lorde iskritizirana zbog izgleda i pjevanja

Lorde zvuči jako čudno, na trenutke kao Kermit iz poznatog Muppet Showa. Ovo je, naravno, šaljiv video, no zaista se dojmio mnogih budući da je već pogledan nešto manje od 500 tisuća puta.

Osim što je na meti kritika zbog korištenja Autotunea, programa koji ispravlja visinu tona pjesme te tako rješava "falševe", Lorde kritiziraju i zbog svog imidža. Naime, iako joj je svega 17 godina, djevojka izgleda poprilično starije, a njezin je styling to potvrdio i zaokružio.

>>Zbunjena Lorde dobila dva Grammyja i zahvalila konkurenciji

Ključne riječi

Komentara 1

DR
drugTitoforever
22:15 28.01.2014.

Hvala vragu za autotune. Da ga nema ne bi bilo ni 99% hrvatskih pjevaca i pjevacica ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije