Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tužit će ga

Roseanne Barr: Arogantni Chuck Lorre ukrao je moje šale

roseanne barr
Pixsell
05.10.2013.
u 20:00

Riječ je o šali koju je Ashton Kutcher izgovorio u sit-comu, a Barr tvrdi da je tu šalu smislila ona, a ne Lorre. Na društvenoj mreži najprije je istaknula da je Lorrea nekoć angažirala da piše scenarije za njezinu seriju “Roseanne”.

Američka komičarka Roseanne Barr na Twitteru se žestoko obrušila na TV mogula Chucka Lorrea optuživši ga da je ukrao neke njezine materijale i upotrijebio ih u scenariju humoristične serije “Dva i pol muškarca”, autor koje je. Riječ je o šali koju je Ashton Kutcher izgovorio u sit-comu, a Barr tvrdi da je tu šalu smislila ona, a ne Lorre. Na društvenoj mreži najprije je istaknula da je Lorrea nekoć angažirala da piše scenarije za njezinu seriju “Roseanne”, a onda nastavila:

– Žao mi je što sam zaposlila Chucka Lorrea. Nekoć je bio pijana budala, a prerastao je u nepodnošljiva i arogantnog kradljivca. Bez imalo osjećaja krivnje ukrao je moje materijale i na njima zaradio stotine milijuna dolara – ogorčena je 60-godišnja komičarka. Potom je apelirala na druge televizijske pisce da počnu gledati Chuckove serije jer je možda i njih pokrao. Dodala je da namjerava poduzeti pravne korake protiv ovog milijardera, a ako sud ne bude prihvatio njezine argumente, uzvratit će mu istom mjerom – krast će njegove šale.

– Doduše, malo ih je smiješnih – zaključila je Roseanne.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije