Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Otac nije sretan

Rihanna potrošila 6,5 milijuna kuna na Chrisov poklon

rihanna (1)
MRPAPARAZZI.COM
29.04.2013.
u 11:17

Pjevačica je potrošila 6,5 milijuna kuna na Chrisov rođendanski poklon. Kupila mu je Mercedes-Benz SLR Stirling Moss.

Chris Brown slavi rođendan sljedećeg tjedna, a njegova djevojka Rihanna potrudila se pokloniti mu dar iz snova. Stoga je za 6,5 milijuna kuna kupila Mercedes-Benz SLR Stirling Moss.

Vozilo koje je proizvedeno u ograničenoj proizvodnji i postoji ih svega 75 ima crvena kožnata sjedala i njihove inicijale. I dok Rihanna troši na dečkov rođendanski poklon, njegov otac Clinton izjavio je za New York Daily News da nije presretan što su se RiRi i njegov sin pomirili jer su oboje nestabilni.

– Mrzim koristiti primjere, no Michael Jackson, Whitney Houston i Amy Winehouse. Znate na što mislim, kaže Clinton, koji misli da će burna veza završiti tragično. Dodao je ipak da se ne čudi što Chris voli Rihannu jer je prelijepa i draga.

 >>Pogodite čime Rihanna privlači pažnju na bazenu

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije