Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kralj Instagrama

'Razmetljivi luđak' svoje bogatstvo troši na striptizete i tulume

Dan Bilzerian
Foto: Instagram
1/6
12.12.2013.
u 15:52

Dan Bilzerian hedonistički uživa u svom bogatstvu. Za sebe voli reći da je glumac, astronaut i šupak.

Dan Bilzerian hedonistički uživa u svom bogatstvu. Tridesettrogodišnjak za sebe voli reći da je glumac, astronaut i šupak. Bilzerian ima gotovo 200 tisuća sljedbenika na Instagramu, a nazvao je sam sebe kraljem Instagrama. Kako i ne bi kad on zorno prikazuje kakvim točno životom živi ovaj bogataš, koji je novac stekao nasljedstvom, ali i pokeraškim turnirima.

– Ja sam jedno veliko dijete. No, nije da sam samog sebe nazvao kraljem Instagrama. Objavljujem ono što ljudi žele vidjeti i to se jednostavno dogodilo – rekao je Bilzerian. – Kao dijete nisam dobivao puno pažnje pa pretpostavljam da je to razlog zašto sam danas takav razmetljivi luđak. Poveli smo hrpu djevojaka i otišli tamo avionom. Unajmili smo jahtu i doveli bebe bengalskog tigra i nekoliko majmuna u kuću. To nas je stajalo 10 000 dolara – ispričao je o svojim provodima, ali i razmetljivostima za Daily Mail.

Kućni ljubimac mu je kozlić koji spava na dekici od 700 dolara, a kad ne tulumari sa zgodnim ženama, igra poker i s Markom Wahlbergom, Tobyjem Maguireom i redateljem Nickom Cassavetesom. Kao mladić bio je jako problematičan, srednju školu i fakultet završio je naknadno, otac ga je slao u vojnu akademiju, a završio je i u zatvoru. Iako mu je otac milijunaš koji ga je podmićivao skupim darovima od malih nogu, Dan je većinu svog bogatstva stvorio sam.
 

Ključne riječi

Komentara 2

PR
pravakuna3
20:21 12.12.2013.

Dobro da voli ženske i da troši. Tako se kapital mora okretati ali mogao bi nešto i za raju napraviti ako hoće biti Jack.

PO
portorico
07:24 13.12.2013.

Šta je ovaj papak prema Nadanu !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije