Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
drastično smršavila

Je li ikada izgledala bolje? Legendarna Roseanne pokazala vitku liniju

roseanne barr
Foto: Tammie Arroyo/Press Association/PIXSELL
1/3
09.04.2014.
u 12:05

Pojavivši se sinoć na crvenom tepihu NBC Universal Summer Press Daya, Roseanne Barr sve je ostavila bez daha, i to u pozitivnom smislu

Roseanne Barr davne se 1998. godine podvrgnula podvezivanju želuca i tada je izgubila gotovo 90 kilograma.

No, pojavivši se sinoć na crvenom tepihu NBC Universal Summer Press Daya, sve je ostavila bez daha, i to u pozitivnom smislu.

Slavna komičarka pokazala je vitku liniju, a širokog osmijeha izgledala je bolje nego ikada. Poznata po svom sjajnom smislu za humor, 61-godišnja Roseanne uskoro bi se trebala pojaviti kao sutkinja u showu Last Comic Standing (Posljednji komičar koji ostaje).

Majka petoro djece posljednjih godina živi na Havajima gdje uzgaja makadamijske oraščiće.

>>Roseanne Barr kandidirala se za predsjednicu Amerike

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar billybull
billybull
13:41 09.04.2014.

je li ikada izgledala bolje? pa gore nego sada ne moze izgledati, pa je logicno da je uvijek izgledala bolje...sudeci po izgledu, me preostaje joj vise od tjedan-dva....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije