Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Žiri oduševljen

Djevojčica na audiciji zgrozila dio publike seksi pokretima

mala talent show
Screenshot
29.04.2013.
u 16:10

Asanda Jezile ima svega 11 godina, no iznimno je talentirana za ples i pjevanje, a dio talenta pokazala je i u žiriju showa "Britain's Got Talent".

Asanda Jezile ima svega 11 godina, no iznimno je talentirana za ples i pjevanje, a dio talenta pokazala je i u žiriju showa \"Britain\'s Got Talent\". Svojim sjajnim sposobnostima iznenadila, oduševila, a dio gledatelja i šokirala. U subotu je izvela Rihanninu pjesmu \"Diamonds (On The Sky)\". Obožavatelji showa komentirali su kako im je bilo neugodno gledati djevojčice zbog provokativnih plesnih pokreta, piše Daily Mail.

- Ovo je jasan dokaz da Rihanna ne može biti uzor. Ovi plesni pokreti nisu primjereni 11-godišnjoj curici. Vrijeme je da se roditelji osvijeste i cenzuriraju ono što im djeca gledaju - komentirali su gledatelji. Glasnogovornik showa izjavio je kako svaki natjecatelj sam bira kakvu će pjesmu izabrati, a odluka je na njima i njihovim roditeljima.

Asandin otac Lennox izjavio je da je njegova kćerka zrela za svoje godine te će uvijek imati podršku svojih roditelja. I dok je većinu dušebrižnika provokativna djevojčica iznenadila i zgrozila, žiri je bio oduševljen. Simon Cowell rekao joj je kako izgleda izvrsno na pozornici, a Alesha Dixon kako izgleda kao pravi mali dijamant.

 >>Simon Cowell pokreće reality show s talentiranim psima

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije