Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pogon jedinstvo

Naučite tehniku rada s užetom i cloud swingom ili se samo zabavite na Proljetnom cirkusu

proljetni cirkus
Foto: Cirkorama
1/4
26.04.2016.
u 11:15

Cirkorama će u Pogonu 22. i 23. svibnja izvoditi svoju već poznatu predstavu zračnih akrobacija i podnih improvizacija Danse Macabre - pokušaj vertikalnog povratka

Artistički kolektiv Cirkorama od 15. do 30. svibnja dovodi cirkus na Trnjanski nasip. Uz predstave dvotjedni Proljetni cirkus u Pogonu priprema puno zabave, stručne radionice i edukacije.

Od 16. do 20. svibnja u Pogonu Jedinstvo će se održavati radionice cirkuskih vještina i cirkuske pedagogije. Francuska cirkusantica Annabelle Lares će podučavati zračne vještine, odnosno tehnike rada s užetom i cloud swingom. Dok će osnivač i voditelj cirkuske škole Turbul u Nimesu Pierre Chartier voditi pedagošku edukaciju na temu primjene cirkusa u svakodnevnom životu, socijalizaciji i izgradnji samopouzdanja kod svih dobnih skupina.

Cirkorama će u Pogonu 22. i 23. svibnja izvoditi svoju već poznatu predstavu zračnih akrobacija i podnih improvizacija Danse Macabre - pokušaj vertikalnog povratka. Nakon odličnih reakcija publike kolektiv je odlučio objaviti i vinil s glazbom iz predstave autora Brune Motika, koji će tom prilikom biti i promoviran. Predstava i glazba su inspirirani trenutkom smrti, a na albumu se uz autorska djela nalaze i adaptacije klasičnih skladbi za sprovode.

Dvotjedno cirkusko druženje u Pogonu Jedinstvo će završiti premijerom najnovije Cirkoramine predstave Torture. Troje umjetnika će dekonstruirati pojam tortura te njenu praktičnu primjenu kroz akrobatiku, manipulaciju objektima, VJ-ing i glazbu. Predstava je na rasporedu 28. i 29. svibnja.

>> Cirkuske radionice i nastupi za sve građane

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije