Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zagonetna krađa

Iz barake nestala peć vrijedna čak 100 tisuća kuna

Krađa
Foto: Anto Magzan/PIXSELL
04.06.2014.
u 12:00

Kako je skupocjena peć završila u prostoru koji je HŽ dao u koncesiju nije poznato, a njen vlasnik nije bio dostupan za komentar

Gotovo 100.000 kuna vrijedna je peć s dijelovima koja je ukradena iz barake u Miškininoj 66 u Novom Zagrebu. Skupocjena peć ukradena između 22. svibnja i 2. lipnja ove godine, u vlasništvu je poduzetnika Ive Ćosića (44) koji je na toj adresi do prošle godine imao registriranu građevinsku tvrtku.

Prostor na kojem se nalaze barake vlasništvo je HŽ Infrastrukture koja je veliku površinu zemljišta dala u zakup fizičkim i pravnim osobama. Tko je i kako provalio, ne zna se, ali kradljivac je očigledno bio dobro upoznat s vrijednošću ukradene imovine. Ideju o tome o kakvoj je peći riječ nemaju niti radnici susjedne tvrtke koja također koristi dio baraka u Miškininoj.

Za provalu su čuli tek kad im je na vrata pozvonila policija. Kako je vrijedna imovina ‘zalutala’ u napuštene barake, nepoznato je, a s obzirom na to da je vlasnik ukradene peći nedostupan za komentar, misterij peći u iznosu nešto manjem od 100.000 kuna zasad ostaje neriješen.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije