Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nevjerojatno

Iz automobila mahnuo medvjedu, a ovakvu reakciju sigurno nije očekivao!

19.01.2013., Zagreb - Zooloski vrt Zagreb u parku Maksimir pod snjeznim je pokrivacem i tek rijetke zivotinje uzivaju u snjeznim radostima. Smedji medvjed.  Photo: Igor Kralj/PIXSELL
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/5
08.07.2016.
u 20:07

– Nije djelovao uplašeno, a to me dovelo u iskušenje da idem gore i da ga zagrlim. Izgledao je potpuno bezopasno – ispričao je fotograf nakon susreta koji ga je ostavio bez teksta

Iako je u svom životu radeći kao fotograf vidio sve i svašta, ono što mu se dogodilo tijekom povratka s kampiranja 25-godišnjeg Dylana Fursta potpuno je zapanjilo. 

Vozeći se u automobilu odjednom je uz cestu ugledao golemog medvjeda. Iako to i nije posebno iznenađujuće s obzirom na to da je Dylan vikend proveo u nacionalnom parku u kojem inače žive medvjedi, potpuno je nevjerojatna reakcija medvjeda nakon što je ugledao Dylana.

Naime, odlazeći s kampiranja fotograf mu je mahnuo i uzviknuo "Doviđenja", nakon čega je medvjed podigao šapu i uzvratio pozdrav, piše Mirror.

Ovaj događaj potvrđuje i fotografija koja je ovjekovječila ovaj neobičan trenutak. 

– Nije djelovao uplašeno, a to me dovelo u iskušenje da idem gore i da ga zagrlim. Izgledao je potpuno bezopasno. I doista vjerujem da su ove životinje bezopasne samo što ljudi ne znaju kako reagirati u trenucima kada se suoče s njima – zaključio je Dylan. Fotografiju ovog neobičnog trenutka možete pogledati ovdje.

>>Našao se oči u oči s velikom zvijeri i prošao samo s ogrebotinama

Komentara 18

Avatar ambientocclusser
ambientocclusser
00:46 09.07.2016.

Znate što je nevjerojatno? Što u slijepom kopiranju tuđih reklama (ovo je reklama za profesionalnog fotografa koji je to objavio) uopće ne gledate koliko je reklama stara. Slika je imena "saying goodbye is never easy" snimljena u Olympic National Parku gdje su medvjedi potpuno pitomi i navikli na mahanje i ljude. Vidi se i na slici da su oko njega građevine. Slika je iz 10. mjeseca 2015. Tip je fotografirao medvjeda pola sata i ima stotine slika. Kako ga ja vabio i dozivao, eto životinja je u jednom trenutku digla šapu pa ju je zato tako nazvao. Ostalo je novinarska izmišljotina.

Avatar miki67
miki67
22:50 08.07.2016.

he, he ma to se neko od zaposlenika nacionalnog parka obukao u medveda, da namami turiste, pa maše turistima

Avatar Ironman0105
Ironman0105
04:34 09.07.2016.

da...on je vozil, mahnul medi, i medo je odmahnul i drzal tak sapu bar tri minute koliko je potrebno da ovaj stane, nadje kameru, i napravi fotografiju. Znamo da je vidio sve i svasta, pogotovo na photoshopu, ali mi ipak imamo malo vise od 25 godina i ne nasjedamo na trikove takvih balavandera....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije