Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
''Dancing man''

Bio žrtva virtualnog zlostavljanja, a sada ga očekuje party s 2000 žena

Dancing man
Foto: Twitter screenshot
07.03.2015.
u 18:28

Jedan anonimni korisnik na 4chanu objavio je dvije fotografije koje ga ismijavaju zbog njegove prekomjerne težine.

Žrtva virtualnog zlostavljanja postao je heroj tisuća internetskih korisnika, javlja CBS News

Riječ je o muškarcu kojeg su prozvali ''Dancing man''. Naime, jedan anonimni korisnik na 4chanu objavio je dvije fotografije koje ga ismijavaju zbog njegove prekomjerne težine. - Spazio sam ovaj primjerak kako pokušava plesati- napisao je korisnik uz fotografiju na kojoj muškarac sretno pleše. - Prestao je kad je vidio da mu se smijemo- napisao je uz drugu fotografiju na kojoj je isti muškarac spustio glavu jer mu je kako se čini bilo neugodno.

No njegova objava izazvala je i reakciju Cassandre Fairbanks. Ona je preko Twittera pokrenula inicijativu. Objavila je fotografiju ''Dancing mana'' te pozvala više 30.000 svojih sljedbenika na toj društvenoj mreži da joj pomognu pronaći tog muškarca jer 2000 žena u Los Angelesu žele učiniti '' nešto posebno'' za njega. Njezin tweet podijeljen je gotovo 3000 puta. Jedna druga korisnica na Twitteru je napisala da je posramljivanje nečijeg tijela grozno. U svojoj objavi objavila je hashtag ''#FindDancingMan''.Unutar 12 sati više od 11 000 korisnika te društvene mreže objavilo je tweetove s tim hashtagom.

Grupa žena zatim je pokrenula stranicu ''GoFundMe'' koja je dosad skupila oko 13.000 dolara kako bi muškarcu platili let za Los Angeles i napravili zabavu za njega. Nakon 13 sati muškarac je prihvatio poziv.

- Cassandra upravo sam vidio poziv i volio bih ti se pridružiti na plesu u LA-u - napisao je na Twitteru.

Svoje usluge na partiju za Dancing mana ponudile su i glazbene superzvijezde. Među onima koji žele nastupiti na partiju su i Pharell Williams, Moby i Andrew W.K, javlja Daily Mail. Inače pod nadimkom ''Dancing man'' krije se muškarac imena Sean koji živi u Londonu. 

>> Nasilje na internetu doživjelo 12,1% djece 

>> Zlostavljao dijete 12 minuta, sve to snimio i objavio

Komentara 1

LI
liliZG
11:47 10.03.2015.

ovo je jedna od priča koja lijepo završe , nadam se da će uživati u tulumu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije