Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vozačici pozlilo

Zbog sudara tramvaja prometni kaos u središtu Zagreba

tramvaj naletio na pješaka
Žarko Bašić/PIXSELL
26.07.2011.
u 09:33

Kako doznajemo, tramvaj broj četiri naletio je na tramvaj broj devet u Mihanovićevoj ulici.

Zbog sudara tramvaja u zagrebačkoj Mihanovićevoj ulici nastao je pravi prometni kaos. Kako doznajemo, tramvaj broj četiri naletio je na tramvaj broj devet.

Prema izvješću policije, nesreća se dogodila oko 9.42 sati i to zato što je vozačici tramvaja pozlilo. Nakon 15-ak minuta promet je normaliziran.

 

Ključne riječi

Komentara 4

LU
lutomirski
10:46 28.07.2011.

iNTERESANTNO DA SE TRAMVAJI SVAKI CAS SUDARAJU, jesu li soferi nesposobni ili tehnika ??????????? ja mislim drzava........

TO
tomaivan
11:24 26.07.2011.

molim lijepo, mihanovićeva nije jedna od prometnijih ulica u zagrebu, zato i ne može nasatati prometni kAOS. drugo, koji je to prometni kaos, ako je normaliziran nakon 15 minuta.... ????? molim vas... ?!!!???

MI
mightymraz
13:23 26.07.2011.

bas zbog rijeci \"kaos\" u imenu clanka ljudi klikcu na ovaj clanak sve vise i vise

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije