Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
travno

Požar glomaznog otpada oštetio pet osobnih vozila

Požar
Foto: Snimio čitatelj
08.07.2014.
u 09:26

Šteta na vozilima, doznajemo od vatrogasaca, nije potpuna, ali nije ni beznačajna jer su dijelovi karoserije potamnili zbog vatre

U dva sata ujutro vatrogasci su zaprimili dojavu o požaru u ulici Boždara Magovca 31. Zapalio se glomazni otpad zbog čega je oštećeno pet osobnih vozila koja su bila parkirana pored odlagališta.

Šteta na vozilima, doznajemo od vatrogasaca, nije potpuna, ali nije ni beznačajna jer su dijelovi karoserije potamnili zbog vatre. Intervencija gašenja požara završila je u 4.16 minuta.

>> Čermak: Ne vjerujem da je požar podmetnut

Komentara 1

Avatar XPBAT XPBOJ€ XOPBAT
XPBAT XPBOJ€ XOPBAT
18:48 08.07.2014.

Kako se glomazni otpad zapalio?! Valjda je zapaljen a ne da se zapalio. Dajte malo Lijepa naša hrvatski jezik ;)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije