Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kolegij župana

Zagrebačka županija u ovoj godini planira uštedu energije

\'12.08.2011., Koprivnica - Drazen Kusenic iz koprivnickog prigradskog naselja Staglinec zaorao je vise od 20 hektara kukuruza koji je propao zbog suse. Sjetva ga je kostala je 60 tisuca kuna, koje ce
Marijan Sušenj/PIXSELL
14.02.2012.
u 08:40

Za subvencije u poljoprivredi i ruralnom razvitku Županija je osigurala 3,02 milijuna kn nepovratnih sredstava

Prijedlogom Plana energetske učinkovitosti, koji je predstavljen danas na kolegiju župana Zagrebačke županije, raznim aktivnostima i projektima predviđenima u Planu u sektoru industrije, prometa i općem sektoru, planira se uštedjeti 102,69 tera džula. A za devet mjera koje će se provoditi tijekom 2012. godine potrebno je 5,7 milijuna kuna, od čega je Zagrebačka županija osigurala 1,2 milijuna kuna, a ostatak će se prikupiti od Fonda za zaštitu okoliša, programa Europske banke za obnovu i razvoj...

Konačnu odluku o prihvaćanju navedenog plana donijet će Županijska skupština na idućoj sjednici. Također, na kolegiju je rečeno da je Županija u ovoj godini za subvencije u poljoprivredi i ruralnom razvitku osigurala 3,02 milijuna kuna nepovratnih sredstava, a maksimalni iznos koji može ostvariti jedan korisnik jest 100 tisuća kuna.

Usto, osigurat će se i dodatnih 2,85 milijuna kuna nepovratnih sredstava za potpore kapitalnim ulaganjima u poljoprivredi i ruralnom razvoju.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije