Naslovnica Zagreb ZG Vijesti

Zagreb: Pronađen laboratorij za uzgoj 'trave'

Zagrebačka policija uhitila je 37-godišnjaka koji je u kući u zagrebačkom naselju Trnava imao laboratorij za uzgoj marihuane, a posjedovao je i dva kilograma te droge te 204 stabljike konoplje
12. veljače 2019. u 15:52 9 komentara 2198 prikaza
marihuana
Foto: MUP
Pogledajte galeriju 1/5

Zagrebačka policija uhitila je 37-godišnjaka koji je u kući u zagrebačkom naselju Trnava imao laboratorij za uzgoj marihuane, a posjedovao je i dva kilograma te droge te 204 stabljike konoplje, izvijestila je policija.

policija ilustracija BIH Sarajevo: Uhićeni sa 100 kg marihuane

Nakon saznanja da se 37-godišnjak bavi uzgojem i preprodajom marihuane policija je pretražila njegovu kuću, gdje je je pronađen laboratorij za uzgoj bilja sa sustavom za osvjetljavanje, ventilaciju i filtriranje, ali i 204 stabljika konoplje i 236 grama marihuane.

Drugog dana pretražen je i njegov drugi stan gdje je nađeno još 1914 grama marihuane pakirane u 11 staklenki, jedna plastična vrećica te jedna digitalna vaga za precizno mjerenje.

Huanito Luksetić Slučaj Huanita Luksetića Marihuana za liječenje 
mora biti dostupna: 'Sve što smo radili sada je uklonjeno'

"Utvrđeno je da je 37-godišnjak od lipnja 2018. godine do veljače 2019. godine u stanu obiteljske kuće na području Trnave korištenjem uređaja za emitiranje svijetlosti, uređaja za ventilaciju i filtriranje zraka stvorio potrebne uvjete za umjetni uzgoj bilja gdje je sadio konoplju koju je potom sušio i usitnjavao, a nakon toga bi tako pripremljenu marihuanu u stanu na području Medveščaka prepakiravao i pripremao za daljnju preprodaju", izvijestia je policija. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja 37-godišnjak je uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku.

Osječanin 'pao' s 5,5 kilograma marihuane

Lesnina roštilj
PROLJETNE RADOSTI
Došlo je proljeće, a mi smo se uputili u potragu za novim roštiljem

A1 izdvaja za Vas

 • ObrenM:

  Sto diraju mladog poduzetnika,on samo proizvodi vitamine za zdravlje.Predlazem ga za poduzetnika godine.

 • Avatar Agramer777
  Agramer777:

  pustite čovjeka na miru!

 • nirovad:

  sadnice prosljediti u Slavoniju i posaditi početnu plantažu pa nastviti punim kapacitetom.