Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 76
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Vraćamo vas u 80-e uz Cajtnot urban challenge, Novi val i koncert Jurice Pađena & Aerodrom

Vraćamo vas u 80-e uz Cajtnot urban challenge, Novi val i koncert Jurice Pađena & Aerodrom
Foto: Promo
1/2
17.04.2018.
u 15:29

Super utrka, super mjuza, super pivo

Potrčimo zajedno kroz zagrebačke 80' i započnimo novi pivski val uz najveće hitove toga doba! Park na Strossmayerovom trgu u petak, 20.4. pretvaramo u vremeplov koji nas vodi u lude 80-te!

Pripremili smo:
* POVRATAK NOVOG VALA - India pale ale
* KONCERT JURICE PAĐENA & AERODROM
* CAJTNOT 80-e Powered by Medvedgrad
* DATUM - 20.4.2018.
* VRIJEME - 20.00h
* MJESTO - Trg Josipa Jurja Strossmayera (ne šetalište nego trg između Zrinjevca i Tomislavca)

Foto: Promo

PIVO 
POVRATAK NOVOG VALA - Naša peta IPA, Novi val, inspirirana je osamdesetima. Egzotični hmeljevi novog svijeta u ovom pivu podarili su mu prekrasnu aromu i vrhunski balans. Drugačije od svih piva koje smo do tada napravili, označava početak jednog divnog, pivskog novog vala. Prvi put je skuhano 2017., a ove godine Novi val se vraća i u boci s fantastičnom etiketom koja će vas vratiti u 80-e!

KONCERT 
Jurica Pađen & Aerodrom - Jurica Pađen se nakon završene glazbene škole priključuje Grupi 220, koja se kasnije transformira u Parni valjak i s njom ostaje 3 godine. Godine 1978. osniva grupu Aerodrom s kojom snima 5 studijskih albuma, a 1987. prelazi u Azru i s njom ostaje 3 godine. Jurica je poznat kao vrlo traženi gostujući studijski glazbenik mnogim hrvatskim glazbenicima, a najzapaženiji je ipak kao autor mnogih hit pjesama drugih izvođača, što dokazuje i njegovo pojavljivanje na više od 30 albuma. 
Za tulum na Strossmayerovom trgu sa svojom grupom Aerodrom priprema glazbeni vremeplov u 80-te - pripremite se na puno dobrih, starih hitova iz doba novog vala.

UTRKA

Foto: Promo
Pivo i trkači vole se javno! Specijalno izdanje najzabavnije gradske utrke Cajtnot 80-e powered by Medvedgrad, posvećeno je upravo Zagrebu u 80-ima, stoga je bilo logično da, osim na startu u Pivnica Medvedgrad Ilica, budemo domaćini i na cilju utrke - na Strossmayerovom trgu. I dok će trkači za vrijeme utrke biti u vremenskoj stisci (aka cajtnotu), na tulumu će imati dovoljno vremena za uživanje u prisjećanju na dobra, stara vremena i guštanje u Novom valu. Osim što je jako, jako zabavna, utrka Cajtnot urban challenge je i humanitarnog karaktera. Prikupljeni iznos s utrke donirat ćemo Udruzi Kolibrić - udruga vitalno ugrožene djece, te gospodinu Tomislavu Iliću, ocu dvoje male djece, dugogodišnjem instruktoru skijanja i jedriličaru, koji je obolio od multiple skleroze. Dio prikupljenih sredstava bit će doniran za njegovo liječenje te daljnje sprečavanje razvoja bolesti. Prijave su otvorene do srijede, 18.4., a prijaviti se može putem online formulara koji se nalazi na linku - https://goo.gl/forms/5luye15vhCJ5bmbz1

Uz zvuke i okuse Novog vala bit će ovo najbolji povratak u 80-te ikada! Vidimo se, pivili!

Novi val - India Pale Ale, 5,7% alc, 55 IBU 
www.pivovara-medvedgrad.hr/sezonska-piva-2/#novi-val

Jurica Pađen & Aerodrom
www.facebook.com/GrupaAerodrom/

Cajtnot osamdesete powered by Medvedgrad
facebook.com/events/166571567468367/

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije