Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEOBIČNA AKCIJA SPAŠAVANJA

Vatrogasce iznenadio poziv: 'Čujte, ja sam sad u jednoj uskoj rupi, ne mogu izaći. A ne znam gdje sam'

Vatrogasci Zagreb/Facebook
25.06.2021.
u 12:26

Unesrećeni muškarac znao je samo da se nalazi u Zagrebu, ali nije mogao ni približno odrediti u kojem se dijelu grada nalazi

Čujte ovak'. To mi se još nikad u životu nije dogodilo. Ja sam sad u jednoj rupi. Ne mogu izaći iz nje jer je toliko usko. Auti tu idu okolo. A ja ne znam da vam kažem točno gdje sam, tim riječima započeo je vrlo neobičan poziv u pomoć koji su primili zagrebački vatrogasci.

Unesrećeni muškarac znao je samo da se nalazi u Zagrebu, ali nije mogao ni približno odrediti u kojem se dijelu grada nalazi. No vatrogasci su ga ipak uspjeli spasiti uz pomoć policije koja je locirala njegov mobitel. Kako su izvijestili iz Javne vatrogasne postrojbe, intervenirala je i hitna medicinska služba, a cijela akcija uspješno je okončana te je muškarac sada dobro. 

Snimku cijelog razgovora pogledajte u nastavku.

Ključne riječi

Komentara 7

SE
sedam
13:05 25.06.2021.

Vjerojatno je pripit roknuo u grabu pa se ničega ne sjeća. Bravo vatrogasci i policija!

ID
Ideal
14:16 25.06.2021.

Svaka cast vatrogascu,zvuci ko neka zajebancija😂

HA
Hahah
18:27 25.06.2021.

Jesi jesii samo to jos ne vidis ..HR rupa bez dna

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije