Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HITNA INTERVENCIJA

Vatrogasci spasili bebu koja je ostala zaključana u autu u Koprivnici

Ilustracija
Hrvoje Jelavic/Pixsell
23.06.2021.
u 13:14

Neslužbeno se doznaje kako je jedan od roditelja otišao nakratko u dućan, a automobil se sam zaključao, dok su ključevi ostali unutra.

Koprivnički vatrogasci spasili su danas prijepodne dijete staro oko godinu dana koje je ostalo zaključano u automobilu ispred jednog dućana, javlja podravski.hr.

Nakon dojave vatrogascima, oni su odmah došli, razbili staklo na automobilu i izvukli dijete od nepunih godina dana.

Neslužbeno se doznaje kako je jedan od roditelja otišao nakratko u dućan, automobil se sam zaključao, a ključevi su ostali unutra.

Ključne riječi

Komentara 7

UN
Unel29
14:00 23.06.2021.

Kad ključ ostane u bravi u autu, nema samozaključavanja.

LI
liliZG
16:37 23.06.2021.

ja mislila da smo do sada već svi naučili, ...kada uzmeš dijete sa sobom u auto onda ga i nosiš okolo sa sobom kuda god išao , pa makar samo skočio po cigarete i pivu.

Avatar FutureGohanIV
FutureGohanIV
13:50 23.06.2021.

Pa ljudi moji koji Vam je k*rac? Ako staneš nakratko, ostavi auto upaljen s klimom, ako već ne možeš kod kuće ostaviti dijete drugom roditelju ili u kolijevci pa skočiš do dučana ili što li već.... Ne razumijem te ljude malog mozga.... Ili zaboravit dijete u autu, ono, jednostavno koji Vam je k*rac?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije