Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
brdovec

U ozračju ljepote prigorskog kraja i duhu finih vina

vino, brdovec (1)
Foto: Rajko Polić
1/8
28.04.2013.
u 15:19

U ležernom i šarmantnom okruženju primamljivih mirisa i motiva, te dobar program folkloraša, kuhali su načelnik općine Alen Prelec, župnik Ivan Gretić, voditelj TZ Stjepan Esih, te zabavljači na čelu s Dretarom.

Ovaj puta u novoj školskoj dvorani u Brdovcu održana je ekološko turistička manifestacija Vino u brdovečkoj čaši sedmi puta, a u organizaciji udruge Ekoturistiko, Turističke zajednice i općine Brdovec. 

Na degustaciju svoje su proizvode ponudili ugledni vinari i ugostitelji, a bilo je i drugih zanimljivosti iz kućne radinosti. U ležernom i šarmantnom okruženju primamljivih mirisa i motiva, te dobar program folkloraša, kuhali su načelnik općine Alen Prelec, župnik Ivan Gretić, voditelj TZ Stjepan Esih, te zabavljači na čelu s Dretarom. Otvorenju su nazočili mnogi uglednici na čelu sa županom Kožićem i zagrebačkim bardom za agrar i bivšim državnim tajnikom mr.sc. Josipom Kraljičkovićem koji s vinskim kraljicama i cestama ima veliko iskustvo.

Tako se između ostalih i od njega očekuje da pripomogne otvaranju vinske ceste savske doline i briga poput plešivičke, zelinske i drugih. Brdovčani imaju što ponuditi.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije