Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mijenjaju flotu

Taxi Cammeo s novih 150 vozila na plin i novim logom, štite okoliš

Taxi Cammeo
Foto: STUDIO GEC
1/4
17.03.2014.
u 15:36

S novim vozilima Opel Astra, umjesto Opel Insignia, u taksi prijevozniku će imati manje troškove goriva, a očuvat će i okoliš. Taxi Cammeo se odriče i svoje žuto-bijele boje i ima novi, zeleno-bijeli znak, a uvodi i besplatnu aplikaciju za naručivanje vožnje mobitelom

Sadašnje Opel Insignije Taxi Cammeo u roku 20 dana zamijenit će novim automobilima Opel Astrama na plin, kako kažu, zbog ušteda, ali i zaštite okoliša.

Osim obnovljenog voznog parka od 150 vozila, Cammeo se odriče i dosad prepoznatljive žuto-bijele boje, a i novi zeleno-bijeli zaštitni znak aludirat će također na zaštitu okoliša.

- Iza nas je predstečajni postupak, a ovim se potezom između ostalog želimo stabilizirati jer ćemo imati manje troškove na gorivu, a i novi leasing ugovor za automobile biti će na dvije godine pa ćemo i tu imat manje mjesečne rate - kazao je Vladimir Minovski, direktor tvrtke. Napomenuo je kako Cammeo u Hrvatskoj zapošljava 600 osoba i da njihova radna mjesta nisu ugrožena, zahvaljujući i stalnim inovacijama koje im pomažu da se nose s konkurencijom. Jedna od inovacija je besplatna aplikacija za pametne telefone koju će Cammeo građanima ponuditi od 1. travnja.

Foto: Tomislav Miletić/PIXSELL

Foto: Tomislav Miletić/Pixsell

- Korisnici će uz sadašnu mogućnost besplatnog poziva našeg taksija putem interneta moći isto učiniti i putem mobitela. Vozilo će se moći naručiti pritiskom samo dvije tipke, a korisnici će cijelo vrijeme moći pratiti dokud je vozilo stiglo, a s njegovim dolaskom stići će im i poruka - objasnio je Minovski. Dodao je da cijene vožnje ne mogu smanjivati, no da će građani profitirati i na ovaj način jer neće dodatno plaćati telefonske pozive za naručivanje vozila. U Cammeu imaju planova i širenja na cijelu Hrvatsku, ali i dodatno povećanje voznog parka u Zagrebu.

- Budući da ne možemo računati na nove licence, svim sadašnjim samostalnim taksistima ponudit ćemo franšizu da preko nas kupe vozilo na plin, koriste naš call-centar za narudžbe vožnji te zarade iznadprosječnu plaću - kazao je Minovski.

>>Do kraja ožujka Taxi Cammeo mijenja svih 152 vozila

>>Taksi kojim su se mogli svi voziti s ceste guraju veliki dugovi

Komentara 8

Avatar possibilis
possibilis
20:06 17.03.2014.

Jel tu otisla lova od neplacenog poreza? Za njihovu bolju konkurentnost?

BU
burza
21:11 17.03.2014.

Najbolje da kupe rikse stede na gorivu cuvaju okolis a radnici su i tako nauceni na robovski tretman

IG
igorl
13:38 18.03.2014.

Bude slavkec i za te aute oprostil porez i davanje, ne? I.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije