Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izgubio nadzor nad vozilom

Strašna nesreća u Zagrebu: Mladić autom udario u stablo i poginuo

Nesreća u Dubravi
24 sata
22.01.2020.
u 09:46

Prednjim dijelom vozila mladić je naletio na koš za smeće, potom na prometni znak te na stablo

Teška nesreća dogodila se u zagrebačkoj Dubravi u utorak nešto prije ponoći. U nesreći je smrtno stradao 24-godišnjak.

Kako je izvijestila zagrebačka policija, oko 23.45 sati 24-godišnjak je upravljao osobnim automobilom marke Honda Accord zagrebačkih registarskih oznaka, a kretao se kolnikom Grižanske ulice u smjeru sjevera, dok za vrijeme vožnje nije bio vezan sigurnosnim pojasom. Dolaskom do raskrižja s Ulicom Josipa Hamma, uslijed neprilagođene brzine kretanja vozila stanju i osobinama ceste izgubio je nadzor nad vozilom i sletio s kolnika u smjeru sjeveroistoka na mekani teren s istočne strane kolnika.

Tom je prilikom prednjim dijelom vozila naletio na koš za smeće, potom na prometni znak te na stablo. U prometnoj nesreći smrtno je stradao 24-godišnji vozač, a tijelo je prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku.

Od ponoći pa do 4.40 sati promet Grižanskom ulicom, na dijelu od Ulice Josipa Hamma do Ulice Augusta Musića, bio je obustavljen te se odvijao zaobilazno.

– Vidjeli smo nekoliko policijskih automobila, a onda i prevrnuti auto. Na mjestu nesreće bila je i hitna pomoć – rekao je čitatelj za 24sata

Ključne riječi

Komentara 15

SN
snovakor
10:10 22.01.2020.

zatvorite sve komentare jer i onako dobijemo blokadu uvijek kad vam svima stanemo na žulj !! A što se tiče tog mladog vozača .... dobro da nije nekog drugog pokupio i odnio sa sobom ...

DT
dturina
10:37 22.01.2020.

Jurio, ubio se, pojeo vuk magare.

DU
Deleted user
10:43 22.01.2020.

Od mene možete očekivati štošta, ali nećete dobiti žaljenje. Svaki puta mediji očekuju da se sažalimo nad mladim osobama i njihovim obiteljima. Neće ići. Policija steže obične ljude i ganja ih zbog 10 kmh veće brzine od dozvoljenoga, a budalee voze bez vozačke, pijani, 150 kmh u naseljenom mjestu. Neki poginu sami, neki još pobiju nekoliko nedužnih. I što sad, da ga žalimo. Da molim krunicu i očenaš za njegovu dušu ? Neka idu u pakao sve budale za volanom i njihovi roditelji koji im obično kupe prvo vozilo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije