Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISTRAGA Pretučeni dječak već 31. dan u bolnici

Stjepan progovorio, ali ne zna što se dogodilo

Autor
Sonja Hoffman
11.03.2009.
u 01:21

Stjepan se probudio i progovorio je! – sretno je jučer poručila Silvana U., majka 16-godišnjaka kojeg je 9. veljače policija pronašla kako leži bez svijesti na parkiralištu trgovačkog centra Mercator u Vukovarskoj.

– Iako je u ponedjeljak progovorio, ne zna što se dogodilo i zašto je u bolnici – objasnila je majka. Podsjetimo, dječaka je pretukao 19-godišnjak D. V. na rođendanskoj zabavi, a Stjepan je dobio teško krvarenje u mozgu, od kojeg se ni danas nije u potpunosti oporavio, pa je još na liječenju u Klaićevoj bolnici. Stjepanu je jučer uklonjena i sonda pomoću koje se hranio kroz nos, jer je počeo žvakati hranu. No, pred njim je još dalek put do oporavka.

– Desnu stranu tijela ne pomiče, ne sjedi, a poremećen mu je centar za ravnotežu – otkriva majka. Svjesna je, kaže, da se Stjepanovu napadaču bliži kraj pritvora, pa se boji njegova izlaska na slobodu.

– Može se dogoditi da se pokuša osvetiti sinovljevim prijateljima, jer su njegovo ime otkrili policiji. Stjepanova prijatelja već su napali napadačevi prijatelji, a suprug je sve prijavio policiji - upozorila je Silvana, i dodala da još netko može stradati.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije