Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dossier Jakuševec

Šest desetljeća raste brdo smeća, kapaciteta ima za još četiri godine: 'U strahu smo od novog klizišta'

05.12.2023.
u 22:02

Nekoć prigradsko naselje čiji su stanovnici danas najizloženiji smradu bilo je kulisa za seriju “Kuda idu divlje svinje”. Gorući problem obećavao je riješiti Bandić, a dva odrona pokazala su da je Tomašević u tijesnoj utrci s vremenom

Komentara 16

DO
domagoj1492
00:21 06.12.2023.

Pitam se samo kako bi divljali mediji da se pokojnom Bandicu ovakvo nešto događa. Doveli ste nesposobnjakoviće na vlast i sad još relativizirate odgovornost. Zašto oni tamo sjede na pozicijama?

Avatar Newcomer22
Newcomer22
23:52 05.12.2023.

Što Vi svi očekujete od nesposobnih koji kažu: "Možemo!", kad eto ne mogu?!?

DU
Deleted user
22:46 05.12.2023.

Ovo je samo našim idiotima brdo smeća. Svima drugima je ovo hrpa resursa. Da se otpadom gospodari domaćinski tu bi se iskoristilo milijune tona plastike,gume,stakla,plemenitih metala,željeza,aluminija,bakra na kraju i metana koji bi mogao grijat cijeli Zagreb. Koliko god bila velika investicija u moderni reciklažni centar i spalionicu ona bi se brzo isplatila. Sramota je i ponašanje građana grada Zagreba koji na svakom koraku bacaju smeće,po ulici u tuđe kontejnere,ne razvrstavaju i odvajaju otpad! Od takvih moraš ključat šupu s kontejnerima i instalirat video nadzor! U Zagrebu milijun ljudi a kupi se 100 tisuća vrećica za odlaganje? Ako i toliko?Vrćice nisu rješnje.Rješenje su gradski kontejneri i KAŽNJAVANJE! Drakonsko kažnjavanje.Naš čovjek samo tako uči.Kad ga opališ po džepu.Ako treba i ćorka dok se ne dozovemo pameti! Netko to sve za vama mora pokupit,razvrstat.Nečijim zdravljem na odlagfalištima plaća se vaša nebriga i bezobrazluk! Dajte barem da ove nove generacije spasimo!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije