Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Terapija

Radnici tuže šeficu da po bolesnu majku šalje službeni auto i vozača

direktorica gordana pokrajčić
vlm
14.06.2010.
u 17:40

Vozač službenim vozilom dolazi po 73-godišnjakinju u Veliku Goricu pa je nakon pregleda vraća kući.

Operacija “Bakina terapija”... Mjesto promatranja: kroz prozor zgrade Doma sportova. Vrijeme: već dva mjeseca.

Toliko dugo zaposlenici Holdingove podružnice upravljanja sportskim objektima promatraju - kako pišu u pismu bez potpisa - mučni scenarij. U njemu je glavna uloga dodijeljena 73-godišnjoj Velikogoričanki, inače majci direktorice te podružnice, Gordani Pokrajčić. Anonimni zaposlenici tvrtke poručuju - na račun Holdinga svojoj majci osigurava prijevoz i službenog vozača na terapije u polikliniku “Ligament” koja je pak u zakupu prostora Doma sportova.

Gdje je kraj?

Ima li kraja, pitaju se anonimni zaposlenici te podružnice? U pismu tvrde kako direktorica po majku koju voze iz Gorice do Zagreba i obrnuto, šalje službeni passat ili fiat pandu.

– Osobito je mučno i neprihvatljivo bilo vozačevo otvaranje vrata gospođi mami, naravno, uz obvezan naklon – pišu zaposlenici.

– To je toliko besramno – poručila je pak prozvana direktorica Pokrajčić. Kaže kako je dva ili tri puta zamolila kolegu i domara da službenim autom koje joj je na raspolaganju 24 sata po majku u Goricu kako bi stigla na pregled.

Bila je to usluga

– Nije valjda da vi nikada niste prijatelje zamolili za uslugu? – kaže. Zaposlenici upozoravaju da je poliklinika u koju dolazi majka direktorice ovih dana dobila povoljan ugovor o reprogramiranju dugova za najam prostora koji su sada već narasli više od 350 tisuća kuna. Ironično zaključuju kako je, citiramo, “baka zadovoljna terapijama”.

– S poliklinikom smo sklopili sporazum o obročnom plaćanju i dug plaća na četiri rate – kaže. Ipak poliklinika nije jedina koja tako otplaćuje dugove, isti sporazum potpisalo je još 17 tvrtki. Iz poliklinike su potvrdili da majka direktorice plaća sve usluge.

Ključne riječi

Komentara 1

AN
AnaB1982
11:11 16.06.2010.

Na slici nije Passat nego Ford Mondeo A da je u pitanju mito i korupcija, to stoji...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije